Cursuri web design

Cursurs web design

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, din ce in ce mai multi tineri au inceput sa isi indrepte atentia spre cursuri web design dat fiind faptul ca isi doresc sa aiba un loc de munca placut, si de pe urma caruia sa castige cat mai multi bani.

Ei bine, daca iti doresti sa participi la un astfel de curs, in cele ce urmeaza vei putea sa descoperi tot ceea ce vei invata, iar astfel iti vei face o parere despre ceea ce inseamna cu adevarat un curs web design.

Asadar, in prima saptamana va avea loc introducerea, astfel ca vei invata alaturi de ceilalti participanti la curs despre ceea ce inseamna internetul si WWW (World Wide Web). Vei trece apoi succint si prin definirea arhitecturii client – server dupa care vei afla care sunt toate tipurile de browsere si vei invata si despre HTML.

Despre HTML vei invata si in acea dea doua saptamana, mai exact despre limbajul HTML, iar aici vei afla mai multe detalii despre taguri si despre crearea documentelor HTML. Plus de asta, vei acumula informatii si despre URL-uri si despre ce sunt acestea, cum se definesc si cum folosesc legaturile, dar si cereprezinta caile relative si calile absolute.

A treia saptamana este dedicata tot studierii HTML-ului, si vei invata despre imagini si liste. Vei invata toate notiunile referitoare la definirea si la utilizarea imaginilor si a listelor, iar sedinta de curs se va finaliza cu cateva informatii despre modul de preformatare in HTML.

A patra saptama de curs continua cu alte doua elemente de o importanta majora in HTML, si anume cu tabele si formulare, si se vor trece foarte scurt in revista si frame-urile, chiar daca acestea nu vor fi folosite in procesul de realizare a site-urilor.

Saptamana cu numarul cinci este ultima dedicata HTML-ului, si se discuta despre DIV, un element foarte folosit in HTML. In cadrul acestei sedinte de curs vei intelege diferenta dintre elementele de tip block si elementele de tip inline, si vei intelege unde vor fi acestea folosite.

La aceasta sedinta de curs se va vorbi vireste si despre celelalte taguri din HTML care nu au fost dezbatute pana acum.

In cea de a sasea saptamana, se va discuta despre limbajul CSS, si vei invata utilitatea acestuia dar si cum se leaga CSS de HTML, si care este sintaxa, dar si care sunt selectorii si cum se folosesc acestia. Spre final vei afla despre modul in care CSS-ul este definit de culori si care sunt modurile diferite de reprezentare a acestora.

In a saptea saptamana vei invata tot despre CSS, iar mai exact vei afla totul despre ce inseamna box model in CSS dar si care sunt pozitionarile si cum vei lucra cu acestea. Dupa aceea se vor trece in revista priprietatile importante si vei ntelege modul in care le vei prescurta, vei invata despre dimensiuni, pseudo clase dar si elemente si vei exersa alaturi de ceilalti cursanti pe cateva exemple avansate.

Ultima saptamana, respectiv saptamana a opta va fi cea in care vei invata despre HTML 5 si CSS 3, si vei primi sfaturi alaturi de ceilalti cursanti de la instructorul de web design despre cum trebuie sa iti desfasori activitatea.

Ei bine, cam aceasta este structura unui curs de web design, asa ca vei avea mult de munca pentru a putea profesa ca web designer, insa cu siguranta se merita sa urmezi un astfel de curs.

0 Shares
You May Also Like