Cum sa surprinzi cu cadourile de Paste?

Cum sa surprinzi cu cadourile de Paste?

0 Shares
0
0
0

Sa surprinzi cu un cadou de Paste este posibil. Oul de ciocolata, fara indoiala, este cel mai traditional. Acest obicei dateaza de la popoarele stravechi, care asociau oul cu inceputul vietii. Pe masura ce Pastele marcheaza invierea lui Isus, crestinii din intreaga lume au inceput sa ofere oua prietenilor si familiei. Ele puteau fi pictate cu desene religioase sau pur si simplu rosii.

Dar ouale alea nu erau de ciocolata! Aceasta traditie este mult mai recenta. De altfel, comertul a adaugat simbolismul oului in deliciul ciocolatei pentru a vinde acest produs de Paste. Popularitatea sa a crescut, la fel ca si pretul.

In acest Paste, ce zici de cadouri surprinzatoare? Unele, pe langa faptul ca sunt mai creative decat oul, pot fi si mai economice. Consulta sfaturile pe care le-am notat mai jos!

O scrisoare

Ce zici de readucerea obiceiului de a scrie scrisori? Cu siguranta, cei care le primesc vor simti toata afectiunea exprimata in fiecare dintre cuvinte.

Scrisoarea poate insoti un cadou sau poate fi cadoul in sine. Pentru a o face si mai surprinzatoare, poti personaliza plicul cu o fata de iepure.

Pentru a face acest lucru, taie o bucata de carton in forma urechilor. De asemenea, taie doua benzi pentru mustati, un triunghi pentru nas si un dreptunghi pentru dinti. Lipeste toate elementele impreuna si nu uita sa faci o linie pentru a marca separarea dintilor.

Caiet personalizat

O mai stii pe acea ruda a ta careia ii place sa gateasca? O carte de retete personalizata poate fi un cadou grozav de Paste pentru ea. Doar decoreaza-l. Pentru a face acest lucru, utilizeaza diferite sabloane disponibile pe internet. Foloseste-ti creativitatea si cu siguranta vei surprinde (placut)!

Cutie tematica

Cutiile tematice se gasesc gata facute – ideale pentru cei care cauta ceva practic atunci cand fac cadouri. Continutul poate varia in functie de gustul fiecarei persoane. Cel mai interesant lucru este ca acest cadou este si eficient: cutia va putea fi folosita ulterior drept suport pentru obiecte, de exemplu.

Fursecuri tematice

Fursecurile tematice sunt, de asemenea, o alternativa excelenta la ouale de ciocolata. Ele pot fi facute in forma de morcov, iepure, oua si multe alte alte simboluri specifice de Paste. Este o varianta economica si delicioasa.

Cana personalizata

Articolele personalizate sunt intotdeauna un succes. In cazul canii, aceasta poate fi folosita ulterior si va ramane ca amintire al acelei date speciale.

Poti imprima un citat de dragoste, un joc de cuvinte, un fragment din cantecul preferat, o fotografie sau orice altceva consideri ca este reprezentativ pentru persoana care va primi cadoul. Apoi, umple cana cu ciocolata, trufele sau bomboanele preferate ale persoanei.

Buchet de ciocolata

Stii ideea aceea de a oferi unei persoane dragi o ciocolata si un buchet de flori de Paste? Ce zici sa le combini intr-un singur cadou?

Aceasta este o idee foarte originala, care are totul de-a face cu data. Florile de ciocolata sunt romantice si delicioase.

Deci, poti fi creativ si poti sa surprinzi cu cadourile de Paste, trecand dincolo de traditionalul ou de ciocolata. Merita sa oferi cadouri originale, facute cu mainile tale, folosind noi formate si ambalaje. Sigur vor fi apreciate si unice!

0 Shares
You May Also Like