Cum ne alegem geanta perfecta?

0 Shares
0
0
0

Cum ne alegem geanta perfecta?
Una dintre cele mai mari pasiuni ale gemeilor sunt gentile. Putem sa vedem in jurul nostru atunci cand mergem sa facem cumparaturi, sau cand iesim in oras ori cand suntem la o petrecere, ca unele femei nu stiu cum sa isi asorteze geanta cu personalitatea sau cu tinuta.

Uneori ne trezim spunand ca daca purtam o anumita rochie in mod sigur alegeam un alt model de geanta. Cu toate acestea este evident si ca gusturile sunt foarte diferite si ca alegerea gentilor este o decizie subiectiva care uneori nu are legatura decat cu propriile preferinte si nevoi.

In momentul in care vreti sa va cumparati genti piele dama este bine sa tineti cont de forma sa si sa incercati sa va dati seama daca se potriveste cu stilul vestimentar si cu fizicul. Este mai bine sa purtati o geanta care sa se potriveasca cu corpul vostru decat una care nu va reprezinta insa despre care sa stiti ca e in trend in sezonul acesta.

Nu tot ce e la moda ni se potriveste in mod automat. De fiecare data forma gentii ar trebui sa fie in opozitie cu structura noastra fizica. In cazul in care sunteti mica de statura vi se potriveste o geanta rectangulara.

Daca sunteti slaba si inalta puteti sa alegeti o geanta cu forme rotunjite. De asemenea persoanele scunde nu trebuie sa poarte o geanta care sa atarne foarte mult pe langa corp pentru ca vor parea mai mici.

O geanta trebuie sa se asorteze cu vestimentatia si este clar ca este necesar sa avem grija cum alegem culoarea. Este exagerat sa alegem o geanta roz si noi sa fim imbracati in verde, dar vom crea o imagine foarte interesanta daca la o petrecere noi suntem imbracati doar in galben insa geanta va avea culoarea mov.

Si pantofii ar trebui sa se asorteze cu geanta deci acordati o atentie deosebita atunci cand mergeti la cumparaturi. Nu cumparati haine, genti si pantofi pe care nu aveti cum sa le asortati sau care nu se potrivesc stilului.

Sunt si persoane carora le sta bine imbracate in potrocaliu in timp ce exista si persoane pe care o astfel de culoare nu le avantajeaza. Acelasi lucru se intampla si cu gentile pe care le purtam. De cele mai multe ori este recomandat sa cumparati genti in nuante neutre ce se potrivesc oriunde si care tot timpul sunt elegante.

Spre exemplu gentile negre, albe sau maro pot sa fie cel mai usor sortate cu hainele. Cu toate acestea in cazul in care intr-o zi veti vrea sa purtati o tinuta din mai multe nuante este recomandat sa aveti o geanta de o singura culoare si de preferat una neutra.

In cazul in care va imbracati in alb nu va strica o pata de culoare pe care pe care puteti sa o aduceti purtand o geanta cu un imprimeu floral. Nu ar trebui sa ignorati nici materialele din care geanta este facuta. E bine ca materialul sa se aleaga tinand cont de sezon, de hainele pe care le purtati si de evenimentul unde mergeti.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like