Continutul de slaba calitate in SEO si alte greseli frecvente

0 Shares
0
0
0

Avand un continut de calitate superioara pe site-ul dvs. este unul dintre cele mai mari lucruri pe care le puteti face pentru a ajuta clasamentele organice.

Multe motoare de cautare sunt acum destul de inteligente pentru a va putea accesa cu crawlere site-ul si pentru a vedea cat de bun este continutul dvs. Continutul dvs. trebuie sa fie 100% specific paginii pe care se afla. Cauti optimizare seo in Cluj? Intra pe DanBradu.com.

Continutul sarac nu va afecta numai clasamentele dvs. organice, dar va opri si orice potential client sa va contacteze. Daca nu sunteti deranjati de continutul propriului dvs. site web, atunci ce tip de impresie va da unui vizitator nou? Puneti-va in locul clientilor potentiali si oferiti-le continutul si informatiile pe care acestia le cauta.

Asta inseamna continutul cel mai detaliat si mai interesant pe care il puteti produce. Nu va multumiti doar pentru continutul bun si mediu. Intotdeauna incercati noi formate de continut si vedeti ce functioneaza cel mai bine pentru site-ul dvs. web si pentru afaceri.

Creati carti electronice, liste de verificare, diagrame, statistici, ghiduri, infographics, prezentari, videoclipuri, podcast-uri … tot ce vizitatorii pot descarca si utiliza! Aceasta va fi o mina de aur pentru castigarea si pastrarea clientilor.

Achizitionarea de urmaritori falsi pe social media.

Dupa cum am mentionat si in alte randuri, trebuie sa evitati sa cumparati ceva care nu este natural sau poate fi vazut ca manipuland rezultatele cautarii. Cumpararea de adepti falsi in mass-media sociala nu este o tendinta noua, dar multe companii se incadreaza in capcana cumparatorilor pentru a-si face profilul sa arate mai bine.

Nu numai ca veti  cumpara adepti falsi care ar parea nenaturali, dar toti acei adepti nu vor fi de fapt clienti potentiali reali. Care este scopul de a avea sute si sute de adepti, daca niciunul dintre ei nu este chiar de la distanta interesat de afacerea dvs.?

Cand utilizati mediile de socializare pentru afacerea dvs., trebuie sa va asigurati ca postati la persoane care se intereseaza efectiv de afacerea dvs. Este mult mai probabil ca acestia sa ia masuri in legatura cu postarile dvs. si sa devina potentiali clienti.

Cumpararea de adepti va face cu siguranta rau afacerii online si ar trebui sa stati 100% departe de a face acest lucru, cu orice pret. Nu te prinde niciodata in tendintele de a obtine un avantaj in mod incorect fata de alte site-uri web, intrucat acest lucru se va termina prost pentru afacerea ta.

Site non-mobile responsive. Avand un site mobil receptiv este unul dintre cele mai benefice lucruri pe care le puteti face pentru site-ul dumneavoastra. Lumea online este din ce in ce mai mobila, iar motoarele de cautare au invatat acest lucru. Nu este o veste noua ca trebuie sa obtineti mobilitate, dar daca site-ul dvs. nu este inca optimizat pentru device-urile mobile, trebuie sa luati masuri in acest sens!

Nu numai ca motoarele de cautare folosesc acest lucru ca unul dintre multele sale metode de clasificare, dar influenteaza si experienta utilizatorului. Imaginati-va un potential client care viziteaza site-ul dvs. pe un dispozitiv mobil doar pentru a gasi ca nu este receptiv, ar fi destul de plictisit, nu? Doriti sa oferi tuturor potentialilor clienti cea mai buna experienta posibila atunci cand viziteaza site-ul dvs. si de aceea este optimizare pentru device-uri mobile este foarte importanta!

0 Shares
You May Also Like