Ce trebuie sa stim despre inaltarea spiritelor la cer?

Ce trebuie sa stim despre inaltarea spiritelor la cer?

Share Button

Atunci cand ne confruntam cu un deces avem nevoie si de servicii de transport decedati, indiferent ca este vorba despre transport care sa aduca decedatii inapoi acasa dintr-o alta tara sau care sa duca decedatii la cimitir.

Sunt si foarte multe persoane care se intreaba ce se intampla cu sufletul dupa ce acesta se desprinde de corp si care este drumul sau. In acest articol ne-am decis sa va prezentam pe larg mai multe astfel de informatii care sa va ajute sa intelegeti ce se intampla cu sufletele celor dragi dupa deces.

Spiritul in primele cateva zile sta langa corpul sau neinsufletit si asista la inmormantarea sa. La 42 de zile de la deces spiritul porneste spre lumea astrala si acest lucru se numeste in religia crestina inaltare. In lumea spiritelor, un spirit inferior va fi judecat de un grup de spirite superioare si va fi trimis spre o noua viata care se va raporta la meritele sale din viata pamanteana.

Un spirit mai evoluat isi va analiza singur meritele si greselile si dupa  o perioada va face planul pentru o noua viata pamanteasca pentru care va primi sau nu aprobarea de la spiritele superioare. Formele supreme de judecata apar dupa 26000 de ani de viata in atmosfera spirituala a planetei iar judecata va fi facuta de spiritul solar care va fi insotit de un juriu solar facut din spirite angelice.

Omul va fi supus la trei  judecati: cea din timpul incarnarii, cea dupa fiecare incarnare si ultima care are loc la finalul scolii spirituale.

Pana in sapte ani duhurile care sunt inferioare coboara tot timpul pe suprafata pamantului si se uita la cadavrul lor prin pamantul aflat deasupra mormantului. Din cauza aceasta mortii nu pot fi deshumati inainte de a trece perioada de sapte ani pentru ca persista atractia magnetica dintre spirit si corpul inhumat.

Sunt unele spirite care vin inconjurate de spiritele cunoscute care le ajuta sa inteleaga noul lor mod de viata. Sunt si altele singuratice care nu pot intelege ce se intampla cu ele si care vor sa vina pe pamant pentru a isi vedea rudele si prietenii cu care incearca sa comunice.

Ele simt setea, foamea dar pentru ca nu au si corpul fizic nu pot sa isi indeplineasca dorintele si asta le produce o mare suferinta. Ulterior ele vor speria oamenii simtind si o mare satisfactie in momentul in care fac lucruri rele. Tot aici isi duc viata si spiritele inferioare.

Amintirile sau discutiile despre decedati provoaca vibratii care ajung la sufletul lor. Ei stiu tot ce se vorbeste si se gandeste despre ei si uneori coboara fara sa fie vazute insa prezenta lor ne provoaca o senzatie de cald sau de frig pe care o simtim de cele mai multe ori in zona din dreapta a corpului.

Cateodata fluidul din care spiritele sunt compuse isi poate mari densitatea si poate sa intervina in lumea materiala sub forma unor zgomote si ciocanituri in geamuri si mobila, sau poate sparge geamurile, paharele si becurile. Preotii pomenesc numele raposatului pentru ca el sa isi poata gasi linistea.

Daca iti place arata si altora!


'Ce trebuie sa stim despre inaltarea spiritelor la cer?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.