Ce tinuta pentru asistenta medicala sa alegi?

Ce tinuta pentru asistenta medicala sa alegi?

0 Shares
0
0
0

In calitate de asistent medical, ingrijitor sau medic, te poti rasfata alegand haine care sa corespunda atat lumii profesionale, cat si unei estetici care iti este specifica. Dar alegerea nu este usoara intre diferitele tipuri de halate de asistent medical si tunici: gat in ​​V sau guler asimetric, lungi, scurte sau kimono, culoare etc.

Aceste elemente ar trebui luate in considerare inainte de a cumpara tinuta de care ai nevoie. Anumite companii de imbracaminte adaptate profesiilor din lumea medicala iau in considerare acest subiect.

Ce fel de imbracaminte sa porti?

 

Companiile acorda o importanta deosebita stilului si ergonomiei creatiilor lor medicale. Desigur, aspectul estetic se adauga conditiilor igienice ale profesiei: o asistenta prezinta intotdeauna o coafura ordonata, unghiile curate.

Pentru a indeplini criteriile obligatorii ale comunitatii medicale, mentinand in acelasi timp putina feminitate, te ajutam sa iti alegi tinuta ideala de asistent medical.

Cu un program incarcat si miscari repetate si rapide pe tot parcursul zilei, viata unui ingrijitor necesita un anumit confort in ceea ce priveste imbracamintea. Ar trebui sa te simti confortabil din cap pana in picioare. Alegerea unui halat sau a unei tunici de asistent medical de calitate este esentiala, deoarece asigura o durata lunga de utilizare.

Fie ca este vorba de pantaloni medicali sau de haine de ingrijire medicala, este vorba de alegerea unui articol vestimentar usor de spalat si confortabil. Acestea sunt criteriile de selectie.

In ceea ce priveste incaltamintea, ai de ales intre o gama variata de perechi de saboti medicali. Exista diferite modele in diferite culori. Ele pot fi ventilate si foarte confortabile si astfel iti fac miscarile mai flexibile.

Pentru a va ajuta sa alegeti tinuta potrivita, urmati ghidul nostru! Daca ezitati intre mai multe bluze, tunici, pantaloni sau pantofi, va comparam diferite modele pentru a gasi haina medicala de care aveti nevoie.

Alegerea halatului asistentei medicale

 

Dintre diferitele modele de halate de ingrijire medicala, este necesar sa se distinga doua utilizari ale halatului: in institutiile de sanatate sau la nivel privat.

Daca lucrezi intr-un mediu de spital, tinuta ta este rareori definita de tine, ci mai degraba de spital pentru standardizare la nivelul meseriilor. Va trebui apoi sa optezi pentru o tinuta destul de sobra. Bineinteles, deseori va fi necesar sa porti un halat de unica folosinta din polipropilena 22g pentru uz general.

Halat medical pentru femei de culoare alba sau alte culori

 

Halatul medical alb corespunde acestui tip de utilizare din mediul spitalicesc, deoarece este foarte usor de imbracat datorita inchiderii sale rapide. In plus, buzunarele sale laterale mari iti permit sa iei stetoscopul si alte instrumente necesare consultarilor cu tine.

Nu iti fie teama de culoarea alba, tesatura este foarte rezistenta la spalare, care poate rezista pana la 85°C. Insa, nu uita ca aceasta operatiune trebuie facuta zilnic.

In ceea ce priveste asistentele medicale din sistemul privat, nu exista reguli specifice in afara de regulile de igiena. Prin urmare, ai o mare libertate in alegerea tinutei. Iti poti permite sa alegi o bluza cu o culoare originala, cum este fuchsia sau negru, albastru, galben si portocaliu.

0 Shares
You May Also Like