Ce rochii de seara trebuie sa aleaga femeile cu bustul mic?

Ce rochii de seara trebuie sa aleaga femeile cu bustul mic?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care trebuie sa plece la servici, cu siguranta isi vor alege o tinuta care sa se potriveasca locului de munca pe care il au. Doamnele care de exemplu lucreaza la un birou, nu vor merge intr-o tinuta sport la servici.

Atunci cand doamnele dupa sfarsitul programului de munca, vin acasa iar mai apoi trebuie sa plece in oras pentru a face cumparaturi pentru familie, pot sa opteze pentru o tinuta casual, sau chiar si pentru o tinuta sport, care cu siguranta le va ajuta sa se simta cat mai comod, dupa o zi grea la locul de munca.

Ei bine, sunt insa si situatii in care femeile trebuie sa plece la anumite evenimente sau la anumite sedinte, ori altundeva, unde nu mai pot sa poarte o tinuta sport sau o tinuta casual, ci trebuie sa opteze pentru o tinuta mai eleganta.

In aceasta situatie, doamnele isi pot indrepta atentia spre rochii de ocazie, si cu siguranta vor fi multumite de alegerea respectiva, pentru ca rochiile de seara sunt articole de vestimentatie pe care le pot purta intr-o astfel de situatie.

Ei bine, cand vine insa momentul ca femeile sa poarte o astfel de rochie de ocazie, anumite doamne se simt oarecum complexate, datorita faptului ca bustul lor este mic, insa in continuare vom afla ce rochii trebuie sa poarte doamnele care se afla intr-o astfel de situatie.

In primul rand, alegerea rochiilor de ocazie in dungi se poate dovedi a fi inspirata, pentru ca se stie faptul ca atat dungile orizontale, cat si cele verticale pot sa echilibreze proportiile siluetei in momentul in care sunt purtate in mod corespunzator.

Doamnele care au bustul mai mic, ar trebui sa aleaga rochiile care au dungi orizontale in partea de sus, pentru ca ele au rolul de a mari optic aceasta zona a bustului.

Corsajele sunt si ele ideale, pentru ca vor atrage toata atentia asupra zonei superioare a corpului. In acest caz, o alegere inteleapta ar fi punerea in evidenta a taliei, pentru ca silueta clepsidra poate sa fie de mare ajutor. Ar fi recomandate in aceasta situatie rochiile care au un corsaj strans, pentru ca ele ofera acel efect de push up, si vor subtia talia.

Rochiile prevazute cu bretele subtiri se pot dovedi si ele a fi o alegere ideala pentru femeile care nu au pieptul foarte mare, si deasemmenea si rochiile care ofera volum in partea de sus, sunt indicate, mai ales daca ele sunt accesorizate cu printuri, franjuri sau broderii, pentru ca vor distrage atentia, si vor adauga volum.

Ei bine, este foarte important de specificat faptul ca nu este recomandat ca o femeie care nu are un bust mare, sa poarte rochii care au un decolteu in V.

Pentru aceste femei, ar fi ideale rochiile cu decolteu asimetric, rotunjit sau inalt. Deasemenea si accesoriile conteaza foarte mult atunci cand vine vorba despre alegerea unei astfel de tinute.

0 Shares
You May Also Like