Care sunt lucrurile pentru care trebuie sa iti faci griji atunci cand pleci in vacanta cu avionul?

0 Shares
0
0
0

Care sunt lucrurile pentru care trebuie sa iti faci griji atunci cand pleci in vacanta cu avionul? Este sezonul vacantelor. Fiecare dintre noi isi alege destinatia de vis si pleaca fara sa se gandeasca prea mult la ceea ce lasa in urma.

Este partea frumoasa a verii si este o parte care ne ofera motivatia sa continuam in fiecare an sa muncim din ce in ce mai intens.

O vacanta nu este insa doar lapte si miere, in cazul in care nu acorzi atentie la fiecare detaliu. Exista o multime de mici detalii care iti pot da intregul sejur peste cap, asadar, daca nu iti doresti probleme, incearca sa le acorzi atentie:

Ai grija la bagaje. Companiile aeriene sunt destul de restrictive in ceea ce priveste continutul bagajelor pasagerilor. Din acest motiv, este indicat sa fii foarte atent la ceea ce iei in bagaje, in asa fel incat sa nu incalci nicio regula. Fiecare companie aeriana are pe site o lista cu obiectele interzise, asadar, ar fi indicat sa analizezi acea sectiune a site-ului.

– Tine cont de marimea bagajelor. Daca alegi doar bagaje de mana, trebuie sa tii cont de marimea lor, deoarece sunt acceptate anumite dimensiuni. In cazul in care bagajele sunt mai mari, costurile generate de acestea pot fi serioase.

– Stabileste-ti din timp modul de transfer aeroport. Fie ca vorbim despre transferul catre aeroport sau de la aeroport catre hotel, este bine sa iti rezervi din timp o varianta, in asa fel incat sa nu intarzii la zbor si sa stii ce sa faci odata ce ai aterizat. De regula, aeroporturile sunt in afara oraselor, asadar, direct de la fata locului s-ar putea sa fie ceva mai greu sa descoperi o solutie potrivita pentru tine.

– Fa-ti o lista cu obiectele de care ai nevoie. O lista este esentiala atunci cand pleci intr-o vacanta, mai ales daca este vorba despre una mai lunga. Inca cu cateva saptamani inainte de a pleca este bine sa iti faci o lista cu tot ceea ce trebuie sa impachetezi, in asa fel incat sa nu uiti nimic si totul sa fie in deplina ordine.

– Ia-ti o marja de eroare. Daca zborul este la o anumita ora si tu stii ca faci 30 de minute pana la aeroport, nu pleca cu 30 de minute inainte. Mai bine sa astepti decat sa pierzi avionul. Incearca sa iti iei o marja de 30 de minute sau chiar o ora pentru a te asigura ca totul decurge conform planului.

0 Shares
You May Also Like