Performanta iPhone-urilor – plusuri si minusuri

Performanta iPhone-urilor – plusuri si minusuri

0 Shares
0
0
0

Telefoanele de ultima generatie si in special cele produse de compania Apple au un sistem multi-touch care le fac telefoane foarte usor de folosit, toate treburile executandu-se mult mai rapid, iar experienta este practic alta fata de un telefon cu touchscreen simplu.

Tastatura on-screen din iPhone e mult mai usor de folosit pentru unii utilizatori decat o tastatura normala. Accelerometrul reprezinta un element destul de important. Practic, iPhone-ul reactioneaza la miscare.

Reparatii iPhone Bucuresti ar trebui sa fie puse in discutie cat mai rar.

Browserul Safari afiseaza paginile web impecabil, ca pe un PC/Mac, dar are si ceva dezavantaje, pe care le veti vedea mai jos. Facilitatea push-mail il face un telefon exceptional cand este vorba de receptia e-mail-urilor. Este ca si cum ai avea Outlook in telefon, dar unul mult mai luminos curat si rapid.

Referitor la muzica si video, iPhone-ul este exceptional, sunetul practic este impecabil, claritatea video este la fel (practic ecranul are circa 16 milioane de culori, asemanator unui monitor de calculator).

Acesta nu face frame-uri in timpul redarii video, deoarece are un procesor bun de 600 MhZ, in timp ce un procesor mai slab are 200 MhZ. Abilitatile Wi-Fi si 3G ii confera acestui telefon o navigare excelenta pe Internet. Practic iPhone este cel mai performant telefon pana azi cand ne referim la la navigarea pe Internet.

Bineinteles ca exista si numeroase dezavantaje cum spuneam mai sus. As incepe practic cu unul care poate sau nu sa fie un dezavantaj. Nu puteti extinde memoria cu alte carduri de memorie. Dar daca ai un iPhone de 16 GB, nu mai este nevoie sa-i extinzi memoria, este mai mult decat suficienta aceasta.

Browserul Safari nu recunoaste nici Java si nici Flash. Telefonul nu are functie de copy-paste, ceea ce poate fi enervant de multe ori, insa Apple isi propune intotdeauna sa rezolve aceste probleme. Update-urile ulterioare vor rezolva aceasta problema.

Un alt dezavantaj al acestui model de telefon este acela ca nu aveti acces la sistemul de fisiere, prin urmare nu puteti sa descarcati orice tip de fisier si totodata nu puteti naviga printre fisierele din iPhone. Pot fi facute numeroase artificii pana cand Apple va rezolva si aceasta problema. Din fericire, aplicatia de Mail salveaza attachment-urile local, prin urmare, daca vreti sa salvati un pdf, de exemplu, vi-l trimiteti in mail si descarcati atachmentul din iPhone.

Deci, cum se observa exista multe avantaje, dar totodata la fel de multe probleme care trebuie rezolvate de cei de la Apple pana cand iPhone-ul va putea fi perfect. Concurenta pe piata mondiala a telefoanelor mobile este foarte acerba si de aceea nu putem sa spunem ca batalia a fost castigata de iPhone sau de vreun alt competitor.

Nu putem bineinteles sa fim multumiti pe deplin chiar daca avem cel mai performant model de la iPhone. Ca si utilizatori de telefoane inteligente, dorim ca acestea sa fie tot mai performante si sa poata sa ne indeplineasca cele mai multe dintre asteptarile pe care le avem de la an la an, sau chiar de la luna la luna, avand in vedere rapiditatea schimbarilor.

0 Shares
You May Also Like