Organizarea unui botez reusit

Share Button

Un copil este cel mai pretios dar lasat de la Dumnezeu. De aceea, toate evenimentele din viata lui trebuie sa fie memorabile si primul important dupa nastere este botezul.

Ca si in cazul oricarui eveniment, sunt foarte multe lucruri de facut si multe variabile pe care trebuie sa le luati in calcul pentru a avea un botez reusit.

In primul rand, trebuie sa incepeti cu lista de invitati. Tot ceea ce intreprindeti in continuare se leaga de acest lucru.

Numarul total de familii spre exemplu, va determina numarul de invitatii pe care trebuie sa le faceti si apoi sa le inmanati iar numarul total de adulti si de copii va va spune cat de multa mancare si bautura trebuie sa puneti la dispozitie si de asemenea va va oferi indicii asupra tipului de meniu pe care doriti sa il alegeti.

In cazul in care petrecerea se tine intr-un restaurant, atunci este suficient sa dati numarul exact de persoane si specialistii se vor ocupa de restul. Un alt avantaj atunci cand tineti un botez la un restaurant este acela ca acestia va vor pune la dispozitie o formatie sau un dj de botez.

In cazul unei formatii care canta live, preturile sunt putin piperate si de aceea este bine sa apelati la un dj de botez. La urma urmei, la acest eveniment participa doar familia si prietenii apropiati asa ca nu este nevoie sa ii acordati o importanta sporita din punct de vedere al sonorizarii.

Daca fac parte din familie sau sunt apropiati familiei, atunci oamenii se vor simti foarte bine in compania unui dj botez. Acesta poate chiar sa nu fie unul profesionist ci sa fie un membru al familiei sau un prieten apropiat care are cunostinte muzicale, stie cum sa lucreze la un pupitru de comanda si cum sa distreze adultii si copiii.

In acest fel, veti economisi bani si ii veti putea orienta spre alte domenii cum ar fi un meniu mai diversificat sau un aranjament floral si asa mai departe.

Daca totusi nu aveti pe nimeni care sa se priceapa la muzica, puteti angaja un dj de botez fara o cheltuiala foarte mare. De obicei aceste ceremonialuri nu se intind foarte mult si de aceea nu trebuie sa il platiti decat pentru cateva ore.

In cazul in care apelati la un dj de botez profesionist ca https://www.partydj.ro, atunci nu trebuie sa va mai faceti foarte multe grijji in privinta asigurarii aparaturii pentru sonorizare, a microfoanelor, calculatoarelor a listei cu melodii si asa mai departe.

In plus, o firma specializata este intotdeauna la curent cu toate obiceiurile si noile tendinte in materie de organizare a evnimentelor si va putea sa va ofere informatii legate de aceste lucruri si isi va lua toate masurile pentru a va distra invitatii la maxim.

Daca iti place arata si altora!


'Organizarea unui botez reusit' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.