Botosaneanul.ro – afla tot ce se intampla in Botosani si in restul tarii

0 Shares
0
0
0

Ca in orice oras si in Botosani exista un trust de presa pe care oamenii se bazeaza atunci cand vor sa citeasca stiri de calitate. Ca in orice alt domeniu, chiar si in presa exista “buruieni”. Trebuie sa stii de unde sa te informezi, pentru ca multe stiri sunt exagerate, pompoase si lipsite de adevar.

Trebuie sa ne invatam ca atunci cand interactionam cu oamenii, orice scoatem pe gura cu siguranta ajunge mai departe. Tocmai de aceea este important sa apelam la surse media veridice atunci cand vrem sa aflam ceva, pentru a nu propaga informatii eronate catre altii. Un trust in care poti sa ai mereu incredere ca vei afla informatii corecte, bazate pe dovezi, este Botosaneanul.ro.

Ce stiri poti citi aici

Aici cititorii pot gasi articole din categorii precum sport, social, politica, sanatate, invatamant, imobiliare, servicii publice, administratie si multe altele. Mai poti citi despre accidente la categoria de breaking news, anchetele saptamanii, reportaje, interviuri si poti gasi aici chiar si job-uri. La categoria de stirea zilei, vesti bune chiar despre acest trust. Conform Botosaneanul.ro acesta ar fi primul ziar electronic din judet care a depasit 1.000.000 cititori noi intr-o singura luna.

Cand ceasul a atins miezul noptii, intre data de 31 si 1 iulie, conform Google Analytics, Botosaneanul a trecut pragul de 1 milion de cititori unici. Vizitator unic inseamna ca o persoana a intrat pe site si a fost contorizat pentru aceasta accesare, insa daca a intrat si a doua oara nu a mai fost contorizat. In schimb, daca intra de pe device-uri diferite, va fi contorizat de doua ori.

Astfel dupa luni in care traficul a crescut pe pagina Botosaneanul, numai in iunie avand un numar impresionant de 850.000 de vizitatori unici, acum se poate mandri ca a trecut o noua piatra de hotar. Acest lucru denota ca cititorii sunt tot mai interesati de stirile ce le gasesc pe acest site, fiindca sunt redactate intr-un mod profesional si este un trust in care tot mai multi oameni au incredere.

Este important sa citim, dar mai important este ce citim. Fiindca in viata, in orice aspect al acesteia, conteaza calitatea, nu cantitatea. Iar asta se aplica si in cazul stirilor.

Daca vrei sa ramai informat cu noutatile din judet si din tara, acceseaza pagina oficiala www.botosaneanul.ro.

0 Shares
You May Also Like