Când ești pus in fata faptului împlinit și a venit momentul întâlnirii, clar e prea târziu sa te pregatesti, dacă nu ai făcut-o deja! Așadar, trebuie sa fii pregătit pentru un eveniment de genul acesta.

Idei cadouri femei la prima întâlnire!

0 Shares
0
0
0

Când ești pus in fata faptului împlinit și a venit momentul întâlnirii, clar e prea târziu sa te pregatesti, dacă nu ai făcut-o deja! Așadar, trebuie sa fii pregătit pentru un eveniment de genul acesta. Nu poți sa ajungi la întâlnire și sa speri ca totul va decurge conform planului pe care nu îl ai! Nu lăsa nimic in voia sortii. O întrebare pe care toată lumea și-o pune este “Cum ma prezint pentru a o impresiona?”.

Dacă te gândești ca ești singurul care și-a pus întrebarea asta, ei bine nu ești nici pe departe primul. Dar fix pentru asta ii avem pe prietenii noștri de la CadouByMS, care ne-au dovedit in repetate rânduri ca au ceva cadouri femei și merita sa fie luați in seama când vorbim de o întâlnire reușită.

Alege cadoul potrivit pentru ea!

Cu prietenii noștri, misiunea ta devine mult mai ușoară. Pentru a ne convinge pe noi in prima faza, am vizitat atelierul lor si acolo am fost practic bombardați cu un stoc de +500 modele de cadouri femei: aranjamente flori de săpun, brățări pietre semipretioase, brățări din mărgele Miyuki care ne-au încântat cu simplitatea și culorile lor dar și cu o pregătire intensa de produse din categoriile: mărțișoare, ornamente de Crăciun și cosuri cadou. Tot acolo ne așteptau produse ca Eyfel parfum camera și căni ceramice care ne-au atras atenția cu frumusețea și mesajele pe care le transmit.

Acum ca ți-am dat ceva idei de cadouri, nu rămâne decât sa începi căutarea și să-ți comanzi din timp cadoul. Prietenii noștri livrează coletele la nivel de Romania in 48h, excepție poate sa facă perioadele de sărbători când este cunoscut faptul ca majoritatea curierilor se confrunta cu o avalanșa de colete. Nu lăsa niciodată pe ultima suta de metri, toată lumea știe ca cel mai comod este să-ți faci cumpărăturile online, dar în perioadele aglomerate pentru firmele de curierat, o comanda poate deveni o mare pacoste. însă despre asta discutam în alt moment, acum sa ne concentram pe cadouri femei!

Cum împachetam cadoul?

Nimic mai simplu, prietenii noștri îl trimit deja ambalat și cu fundița, nu trebuie decât sa le menționezi acest aspect la momentul transmiterii comenzii. Ca exercițiu de imaginație, îți spunem ca brățările cu pietre semipretioase se livrează într-un plic cu sigiliu din ceara, iar când e vorba de aranjamente flori din săpun, sunt împachetate in celofan și prinse in partea de sus cu funda.

Acum ca ai toate detaliile la îndemâna, trebuie doar sa alegi un loc de întâlnire si locația unde vei avea ocazia sa o încânți cu poveștile tale. Recomandarea noastră este sa găsești un local liniștit, cu muzica in surdina unde sa va puteți asculta și eventual sa mâncați ceva.

Dacă o întâlnire începe cu alegerea cadoului, e bine sa se termine cu o plimbare.

Pentru a sublinia și accentua impresiile pe care le-ați împărtășit in momentele voastre, este potrivită o plimbare in doi spre casa, stația de autobuz sau chiar printr-un parc din apropiere.

In speranța ca ți-am putut fi de folos cu impresiile noastre și ca vei avea parte in acest fel de cea mai frumoasa și bine pusă la punct întâlnire, te invitam sa citești și restul articolelor cu teme asemănătoare.

0 Shares
You May Also Like