Cum iti alegi inelul de logodna si ce importanta are acesta pentru alegerea verighetelor?

Share Button

Daca vrei un inel special de logodna pentru iubita ta iti recomandam Royal Diamante si vei gasi cu siguranta cele mai frumoase si mai speciale inele care sa te ajute sa iti impresionezi iubita. Se spune ca toate alegerile definesc ceea ce vrei ulterior.

Ceea ce alegi acum este pentru totdeauna cel putin la nivel teoretic. Momentul logodnei ar putea sa fie si el inclus in lista aceasta. Daca esti desci pentur o astfel de uniune simbolica in legatura cu juramantul pe care il vei depune in viitor ar trebui sa te gandesti la intelul pe care il alegi si la modul in care el dicteaza si verigheta care se va potrivi.

Pentru mai multe modele de inele, click aici. In continuare iti oferim mai multe sfaturi pentru ca tu sa poti determina corect tipul de inel potrivit pentru tine.

Desi puterea publicitatii a facut ca diamantul sa fie o nestemata a logodnei sunt foarte multe tipuri de inele de logodna care difera nu numai in functie de pietrele pretioase dar si tinand cont de materialul din care sunt facute inelele.

Inelele cu diamant ar trebui sa fie insotite de un certificat de autenticitate unde se prezinta proprietatile inelelor si in general acestea sunt ambalate in cutii elegante care vor complimenta caracterul inelului. Dincolo de toate aceste aspecte unele dintre cele mai importante patru proprietati pe care le au inelele cu diamante sunt cele 4 C-uri mai exact carate, culoare, claritate si taietura care este tot un C de la cuvantul cut din engleza.

Caratele vor masura greutatea si nu dimensiunea pe care o are diamantul. Dincolo de bugetul pe care il ai pentru inel, care este principalul criteriu de alagere a caratelor, conteaza foarte mult si dimensiunea pe care o are degetul partenerei si dimensiunea pe care o are montura.

In etapa de taiere si de slefuire a diamantelor apar firesc si unele imperfectiuni numite incluziuni sau pete de gemologi, iar ele arata de fapt claritatea diamantului. Unele dintre cele mai apreciate pietre din lume au mai putine imperfectiuni.

Culoarea de pe certificatul de autenticitate a diamantului nu are legatura in realitate cu culoarea pietrei ci cu puritatea nuantelor mentionate.

Stralucirea pe care o are dimanatul este redata de taietura si asta determina de fapt gradul de reflexie a luminii. Chiar si in cazul in care diamantul are un anumit grad de claritate si de culoare si pare perfect, in cazul in care taietura nu este facuta bine el nu va avea stralucirea necesara.

Sunt si inele de logodna din aur. Fiind foarte frumos si valoros, aurul nu are cum sa se demodeze atunci cand vorbim despre materialele din care sunt facute inelele de logodna. Aspectul, rezistenta si riscul redus de a genera alergii fac ca inelul de aur sa fie o alegere perfecta nu numai pentru inelele daruite in alte evenimente ci si pentru inelele de logodna in special pentru asocierea acestor inele cu bogatia si cu eleganta desavarsita.

Daca iti place arata si altora!


'Cum iti alegi inelul de logodna si ce importanta are acesta pentru alegerea verighetelor?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.