Ce sa faceti cand aveti nevoie urgent de bani?

Share Button

In cazul in care aveti nevoie urgenta de bani exista numeroase variante la care puteti apela pentru a face rost de acestia, insa este bine sa analizati toate variantele cu atentie pentru a o alege pe cea mai avantajoasa. Una dintre variantele de contractare a unui imprumut pe care noi v-o propunem pentru numeroasele beneficii pe care le prezinta este cea de a apela la o casa de amanet autoturisme. De ce tocmai aceasta solutie?

Un astfel de imprumut cu un autoturism ca obiect al garantiei reprezinta o alternativa potrivita pentru cei care nu doresc contractarea unui credit clasic prin intermediul unei institutii bancare. Casele de amanet de acest fel nu sunt atat de raspandite pe piata, mai ales ca sumele de bani de care este vorba in aceste situatii sunt de obicei destul de mari, insa noi va stam la dispozitie pentru a obtine banii necesari in cel mai scurt timp.

Exista varianta contractarii acestui serviciu prin intermediul caselor de amanet fizice pe care le puteti observa in diverse locatii, insa puteti face acest lucru si pe internet, prin intermediul unor site-uri precum cel pe care l-ati accesat.

In acest caz va recomandam sa sunati la numerele de telefon puse la dispozitie pentru a afla toate informatiile necesare inainte de a realiza imprumutul, pentru ca ulterior sa nu aveti surprize neplacute din cauza neintelegerii unor aspecte importante.

Asigurati-va intotdeauna ca ati citit cu atentie termenii si conditiile din contractul pe care urmeaza sa il semnati pentru ca obiectul cu care ati garantat sa fie in siguranta si sa il puteti recupera in momentul rambursarii sumei imprumutate fara alte taxe suplimentare de care nu ati luat cunostinta.

Chiar daca aceasta operatiune pare a fi una costisitoare, daca reusiti sa rambursati rapid banii imprumutati acest lucru va avea un impact pozitiv asupra costului total al creditului. Pe de alta parte, aceasta solutie permite rambursarea anticipata a banilor fara plata altor taxe suplimentare, ceea ce este diferit fata de imprumuturile clasice si in mod clar mult mai avantajos.

Mai mult decat atat, plata imprumutului poate fi facuta integral sau in rate, ceea ce prezinta un alt avantaj major. In acest sens, imprumutul prin crearea unei garantii este avantajos pentru cei care au o problema financiara temporara. In acest fel o pot rezolva rapid, iar banii ii pot inapoia in functie de posibilitatile pe care le au.

In majoritatea tarilor europene, in momentul in care o persoana apeleaza la aceasta alternativa, vehiculul va fi raportat autoritatii competente cu inregistrarea vehiculelor pana in momentul in care datoriile vor fi acoperite. De ce se procedeaza in acest fel?

O persoana care doreste sa achizitioneze un vehicul de ocazie se poate interesa daca vehiculul respectiv este pus sub garantie cerand proprietarului un certificat de non-gaj, certificat pe care proprietarul il poate obtine de la prefectura. Este nevoie de aceasta masura de precautie inainte de achizitionarea unei masini, pentru ca in cazul in care aceasta se afla sub garantia unui creditor, cumparatorul nu va putea sa inmatriculeze masina pe numele sau.

Daca iti place arata si altora!


'Ce sa faceti cand aveti nevoie urgent de bani?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.