Ce faci cand o aplicatie nu functioneaza la Sony Xperia XA1 Ultra Dual Sim?

Ce faci cand o aplicatie nu functioneaza la Sony Xperia XA1 Ultra Dual Sim?

0 Shares
0
0
0

Toti cei care au nevoie de un smartphone nou, vor cauta de fiecare data dispozitive care sa fie scoase pe piata de catre marii producatori, deoarece stim cu totii faptul ca marile branduri de pe piata, comercializeaza numai dispozitive de o calitate superioara.

Un producator renumit de pe piata, care comercializeaza dispozitive foarte peformante, si la preturi accesibile oricarui buzunar, este Sony, iar modelul Sony Xperia XA1 Ultra Dual Sim, se poate dovedi a fi pentru tine cea mai buna alegere, tinand cont de caracteristicile impresionante pe care le are un astfel de dispozitiv.

Trebuie sa te preocupe insa foarte mult intretinerea telefonului, pentru ca se stie faptul ca smartphone-urile din zilele noastre sunt foarte sensibile comparativ cu telefoanele de alta data, si ar fi pacat sa ti se strice dispozitivul si sa il duci la un service de reparatii Sony, la scurt timp de la achizitionare.

Este iarasi important sa stii faptul ca pe langa o multime de avantaje pe care le are un astfel de telefon, poti sa treci si prin momente mai putin placute, cum ar fi faptul ca o aplicatie nu functioneaza.

In cazul in care ai o aplicatie instalata pe dispozitiv, iar aceasta nu mai functioneaza, mai intai de toate, trebuie sa fortezi aplicatia sa se inchida, dupa care sa o redeschizi din nou. Este posibil ca aceasta actiune sa te ajute sa poti utiliza dupa aceea aplicatia respectiva.

In cazul in care aplicatia care nu functioneaza, si are nevoie de o conexiune la internet, ar trebui sa te asiguri de faptul ca dispozitivul fie are functia wifi activata, fie are datele mobile activate, dar trebuie si sa verifici daca functia “ Mod Avion” este dezactivata.

Dupa ce vei trece de acesti pasi, va trebui sa repornesti dispozitivul iar mai apoi sa redeschizi aplicatia, insa daca este activata functia “Mod Stamina”, atunci aceasta functie trebuie dezactivata, iar abia apoi repornit dispozitivul, pentru ca aceasta functie, atunci cand este activata, poate afecta buna functionare a altor aplicatii.

In cazul in care nici asa aplicatia nu functioneaza, urmatorul pas pe care il ai de facut este acela de a actualiza aplicatia in Google Play, si astfel sunt sanse foarte mari ca aplicatia sa functioneze.

Daca nici asa nu reusesti sa determini aplicatia sa functioneze, urmatorul pas pe care il ai de facut, este acela de a goli memoria temporara a aplicatiei, si nu ai de ce sa iti faci griji, pentru ca datele personale nu se vor sterge atunci cand vei goli memoria temporara a unei aplicatii.

Deasemenea, trebuiesc golite toate datele aplicatiei care au fost salvate, din momentul in care ai inceput sa utilizezi aplicatia respectiva, insa in acest caz, datele personale salvate se vor sterge, la fel si datele de conectare si setarile se vor sterge.

In cazul in care incerci sa efectuezi toti acesti pasi iar aplicatia nu functioneaza, urmatorul pas pe care il ai de facut este acela de a dezinstala aplicatia, dupa care o vei reinstala.

Daca nici asa nu poti sa o deschizi, nu iti ramane altceva de facut decat sa iti resetezi dispozitivul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica. Asa, cu siguranta vei putea utiliza aplicatia, insa inainte de a reseta telefonul, ar trebui sa creezi o copie de rezerva a datelor personale pe care vrei sa le salvezi.

0 Shares
You May Also Like