De ce sa alegi un Samsung Galaxy S8?

De ce sa alegi un Samsung Galaxy S8?

0 Shares
0
0
0

Momentul in care iti inlocuiesti vechiul smartohone, cu unul nou si performant, cu siguranta este unul plin de bucurie pentru tine, mai ales in cazul in care iti alegi un dispozitiv al unui brand de top de pe piata.

Se stie faptul ca Samsung, este un gigant in industrie, astfel ca daca vrei sa iti cumperi un telefon mobil inteligent, care sa aiba performante pur si simplu incredibile, iti poti indrepta atentia spre dispozitivele acestui brand.

Samsung pune la dispozitia clientilor sai, o multime de telefoane care sa fie accesibile oricarui buzunar, asa ca vei avea de unde sa alegi. Poti sa optezi pentru dispozitive cu performante medii, precum Samsung Galaxy J5 sau Galaxy A5, dar poti opta si pentru modelul Samsung Galaxy S8, care la ora actuala este cel mai performant dispozitiv dintre toate cele care se gasesc pe piata.

Cei de la Samsung au regandit fiecare componenta a telefonului, astfel incat acesta sa depaseasca limitele ecranului unui smartphone, iar astfel vei putea sa vezi continutul fara rama. Galaxy S8 este cel mai mare si totodata cel mai captivant smartphone cu asemenea dimensiuni, si este si foarte usor.

Display-ul Infinity al acestui dispozitiv, are un ecran perfect dintr-un capat in altul, care insa continua si dincolo de marginile telefonului, unde formeaza o suprafata fina. Display-ul acestui model este o sticla pura si neintrerupta, si asigura toata partea frontala a dispozitivului, iar astfel se imbina perfect cu carcasa de aluminiu.

In momentul in care optezi pentru un asemenea telefon, trebuie sa il echipezi cat mai rapid cu un geam de protectie, dar si cu o husa, pentru ca in cazul in care ai ghinionul sa iti scapi pe jos telefonul, iar display-ul se va crapa, inlocuirea sa te va costa mai mult decat un telefon cu performante medii.

Un terminal Samsung Galaxy S8, are o camera foto potrivita pentru fiecare moment, iar aceasta camera foto va surprinde viata exact asa cum este ea in realitate. Camera foto principala a acestui dispozitiv este de 12 MP, in timp ce camera frontala este de 8 MP. Ambele camere sunt extrem de precise si de rapide, astfel ca poti sa faci cele mai clare si cele mai frumoase poze.

Un mare avantaj al acestui model de smartphone, este acela ca dispozitivul este foarte rezistent atat in ceea ce priveste praful, cat si in ceea ce priveste apa. Poti sa iti folosesti tot timpul telefonul Galaxy S8, care are primul procesor de 10nm integrat.

Procesorul unui astfel e dispozitiv este foarte rapid, si este capabil sa creasca foarte mult eficienta bateriei, iar plus de asta, pe langa spatiul de stocare pe care il ai la dispozitie, poti sa iti extinzi spatiul de stocare prin intermediul unui card de memorie.

Pretul unui astfel de dispozitiv, in mod evident va fi unul mare, insa daca stam sa tinem cont de fiecare specificatie tehnica in parte a telefonului, atunci in mod evident vom ajunge la concluzia ca telefonul isi merita pretul, pana la ultimul banut.

Cel mai bine ar fi, ca atunci cand iti alegi un astfel de dispozitiv, sa optezi si pentru o asigurare a sa, pentru ca nu se stie niciodata cand vei putea sa treci printr- o situatie neplacuta, iar astfel vei scapa de orice grija.

0 Shares
You May Also Like