Botezul copilului devine un eveniment mai important decat nunta

0 Shares
0
0
0

Daca pana nu demult petrecerile de botez se tineau intr-un cadru restrans, cu participarea membrilor familiei si a prietenilor apropiati, astazi, acest tip de evenimente a capatat o amploare deosebita, ajungand chiar mai important decat o nunta. Astfel, planificarea unei petreceri de botez nu mai consta doar in tocmirea unor lautari, care sa le cante parintilor si in special tatilor pana la ziua.

Dimpotriva, acest eveniment trebuie tratat cu deosebita atentie, cata vreme locatiile sunt din ce in ce mai generoase, iar parintii nu mai fac rabat la cheltuieli atunci cand vine vorba de copilul lor.

Pentru aceasta, sunt firme specializate in crearea de evenimente ce ofera personaje dedicate si ursitoare botez, unde petrecerile de botez sunt tratate, cum e si normal, ca momente unice in viata fiecaruia dintre miri si proaspeti parinti. Prin urmare, sunt necesari cativa pasi simpli, pentru ca despre botezul copilului tau sa se vorbeasca generatii intregi.

Primul lucru de care ar trebui sa ne interesam la o petrecere de botez, ca de altfel la orice eveniment de o asemenea importanta, este stabilirea unei locatii optime, o sala sau un cort in care invitatii sa se poata desfasura in voie. In orice caz, trebuie facuta o selectie atenta a invitatilor, iar in functie de numarul final al acestora se procedeaza la alegerea locatiei.

Altfel, acestia s-ar putea simti stingheri intr-o sala prea mare si plina pe jumatate sau, dimpotriva, ar putea crea o atmosfera sufocanta, in cazul in care sala ar fi arhiplina.

In alegerea meniului de botez, avem la dispozitie apelarea la bucataria restaurantului sau, in cazul in care avem alte preferinte, sa apelam la o firma de catering. In ziua de astazi, firmele de catering nu se mai ocupa doar de livrarea produselor si lasarea lor la indemana celui care le-a comandat.

Acestea ofera o gama larga de servicii, punand la dispozitie absolut totul, de la felurile de mancare, la fructe, desert si tort, pana la vesela. In plus, puteti beneficia inclusiv de chelneri si personal de intampinare a invitatilor, in cazul in care au inclus in pachet acest lucru. Revenind la meniu, acesta se apropie cumva de cel pentru nunta, in cazul in care petrecerea are loc noaptea.

Foarte reusite sunt insa si petrecerile organizate pe timpul zilei, caz in care putem opta pentru un meniu ceva mai usor, compus din aperitiv, fel principal si desert. In fond, la o petrecere de botez nu mergem sa ne ingrasam, ci sa ne distram, nu-i asa?

Si, fiindca petrecerile de botez sunt destinate copiilor, este posibil ca multi dintre invitati sa vina insotiti de cei mici, mai ales daca evenimentul are loc pe timpul zilei. Astfel, crearea unui mic colt de joaca pentru copii ar fi ideal. Iar serviciile unor animatori care sa intretina voia buna pentru cei mici si, totodata, sa asigure o oarecare liniste celor mari si libertate de miscare la petrecere, este mai mult decat binevenita.

0 Shares
You May Also Like