Suporturi pentru lumanari la orice eveniment

Share Button

Organizarea unui eveniment public necesita o pregatire minutioasa, mai ales atunci cand vorbim despre o nunta sau un botez. Aceasta in conditiile in care exigentele in acest domeniu au crescut foarte mult in ultimii ani, iar pe piata organizarii de evenimente se duce o lupta acerba.

Iar ceea ce face diferenta in cele mai multe din cazuri este chiar atentia la detalii. Incepand de la alegerea culorilor pentru fetele de masa si husele scaunelor, pana la marturii, invitatii sau suporturi pentru lumanari, toate acestea ne dau masura priceperii si atentiei noastre in organizarea unui eveniment de exceptie.

Iar daca in ceea ce priveste aranjamentele florale ori chiar a marturiilor exista o oferta mai mult decat variata, nu acelasi lucru se poate spune atunci cand vorbim despre suporturi pentru lumanari.

De cele mai multe ori, atentia noastra se indreapta mai mult spre lumanarile in sine, uitand de fapt ca acestea nu pot fi asezate direct pe masa.

Nu mai punem la socoteala faptul ca majoritatea evenimentelor publice nici nu mai permit astazi folosirea de lumanari clasice, ci din cele electrice. Iar din acest punct de vedere, alegerea unui suport pentru lumanari adecvat este mai mult decat necesara.

Dar sa vedem insa ce ne ofera piata in acest moment si de unde putem procura suporturi pentru lumanari adecvate nevoilor noastre.

In primul rand, trebuie spus ca oferta pe acest segment de piata nu este una foarte variata. Mai mult, lumea s-a obisnuit deja cu clasicele sfesnice pentru lumanari, construite demult din metal, dar care astazi sunt facute din inlocuitori sau, in orice caz, materiale care imita bine metalul.

Prin urmare, in magazinele de profil putem gasi si alte tipuri de suporturi pentru lumanari, din materiale dintre cele mai diverse. Unul dintre materialele cele mai la moda in zilele noastre este cartonul decupat.

Practic, acesta are avantajul ca poate fi decupat in orice forma, dantelat sau modern, conferind un aer aparte intregului ansamblu decorativ. Acesta are insa dezavantajul ca nu poate fi folosit la lumanarile clasice, avand in vedere pericolul de incendiu.

Din acelasi motiv, folosirea lumanarilor clasice, cu flacara deschisa, nici nu mai este acceptata astazi, in majoritatea localurilor.

In ceea ce priveste lumanarile electrice, veti fi surprinsi sa aflati ca acestea arata exact ca cele clasice.

Practic, nu va veti da seama ca aveti de a face cu o flacara artificiala pana nu veti pune mana pe lumanare sau nu o veti privi de foarte aproape. In plus, acestea va feresc de pericolul incendiilor si nici nu va afuma incaperea.

Daca iti place arata si altora!


'Suporturi pentru lumanari la orice eveniment' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.