Moara de porumb, ajutorul gospodariei tale

Moara de porumb, ajutorul gospodariei tale

0 Shares
0
0
0

In orice gospodarie in care se desfasoara anumite activitati ce tin de agricultura, printre care si cultivarea porumbului, e nevoie desigur de instrumente care sa transforme aceasta munca intr-una mai usoara. Sa folosesti o moara de porumb e un lucru pe care orice gospodar care se respecta ar trebui sa il faca.

Astazi vom vorbi despre o moara ideala pentru aceasta activitate. Este vorba despre moara (3 in 1) de desfacat porumb, stiuleti si maruntit furaje. Aceasta moara electrica este extrem de versatila, atat ca batoza de curatat porumb, cat si pentru uruiala macinat cereale, furaje sau stiuleti de porumb intregi.

Moara electrica de calitate superioara de la Micul Meserias pentru uz casnic detine cu siguranta toate calitatile pe care trebuie sa le aiba un produs profesional. Are un design modern si este confectionata din materiale si componente de calitate care asigura o performanta remarcabila, fiind totodata extrem de usor de intretinut.

Motorul sau eficient indeplineste standardele IEC si in acelasi timp asigura un zgomot redus si putine vibratii in timp ce este folosita.

moara-electrica-de-macinat-porumb-batoza-uruiala-3-in-1-330x330.png

Pentru deghiocarea boabelor de pe stiuletii de porumb, tot ce va trebui sa faci e sa pui stiuletii in utilaj si acesta va separa in mod automat boabele uscate. Batoza pentru porumb este simplu de folosit pentru ca are o constructie usoara ce se bazeaza pe separarea fortata. Faramitarea se face prin forta continua sub banda de actionare aflandu-se un raft tip sita pe post de evacuare.

Printre avantajele morii Micul Fermier 3 in 1, pe care o poti gasi la Micul Meserias, se numara urmatoarele:

  • Moara este construita in totalitate din metal
  • Macina orice fel de cereale boabe
  • Batoza de porumb are o capacitate de aproximativ 500kg/ora, asta inseamna ca stiuletii vor iesti curati, fara boabe ramase pe ei.
  • Detine uruitor pentru stiuleti de porumb
  • Macina stiuleti de porumb
  • Poate fi utilizata si pentru macinarea zaharului pentru albine
  • Capacitatea pentru uruiala este de 120kg/ora
  • Capacitatea pentru macinare este cuprinsa intre 150 si 180 kg/ora, in functie de sita care este aleasa
  • Capacitatea pentru sfaramarea porumbului este de 500 kg/ora.

Accesoriile pe care le vei gasi in colet sunt butuc cu 16 ciocanele pentru uruiala, doua cutite pentru a marunti stiuletii de porumb si patru site cu granulatie diferita. Alege moara de porumb Micul Fermier de la Micul Meserias, pentru a-ti usura munca in gospodarie!

0 Shares
You May Also Like