De ce sa alegi un filtru anticalcar Dosamax Blue 1/2?

De ce sa alegi un filtru anticalcar Dosamax Blue 1/2?

0 Shares
0
0
0

Apa dura afecteaza din ce in ce mai multe domenii ale vietii noastre, implicand deopotriva atat aparatele din gospodaria noastra, cat si organismul uman.

Pentru a ne proteja de efectele apei dure, putem folosi un filtru anticalcar Dosamax Blue 1/2, astfel incat sa limitam pe cat posibil influenta acesteia, asupra mediului, dar si asupra organismului.

Apa nu favorizeaza doar aparitia de microorganisme, ci deopotriva poate aduce cu sine pericolul depunerilor de calcar, principalul vinovat pentru o serie intreaga de defectiuni ale instalatiilor si obiectelor de uz casnic sau industrial.

Un filtru anticalcar Dosamax Blue 1/2 este solutia potrivita pentru orice gospodarie, produsul fiind destinat utilizarii in cazul centralelor termice si a boilerelor, dar si a instalatiilor in general. Practic apa dura sau mai bine spus pericolele ce pot aparea din cauza ei tin foarte mult de depunerile de calcar, care nu vor face altceva decat sa deterioreze instalatiile sau sa duca la o suprasolicitare a aparatelor casnice.

Filtrul are posibilitatea montarii atat in pozitie orizontala, cat si in pozitie verticala, acest lucru fiind un mare avantaj mai ales din punct de vedere al utilizarii rationale a spatiului. Filtrul are proprietatea de a limita inmultirea bacteriilor si a microorganismelor, iar debitul de apa este de 1,5 metri cubi pe ora.

Presiunea maxima de lucru este de 16 bari, iar temperatura maxima admisa a fluidului este de 45 de grade Celsius.

Acest filtru anticalcar Dosamax Blue 1/2 prezinta un filet interior de 1/2 cu olandez, iar in pachet sunt incluse filtrele, 6 rezerve de polifosfat alimentar si un imbus cu care se va efectua instalarea filtrului in pozitia dorita. Rezervele sunt menite sa deserveasca utilizarii pentru un timp cat mai lung, astfel incat sa poata fi asigurata o continuitate procesului de filtrare.

Aceste filtre cu polifosfati  fac procesul de filtrare mai usor, asigurand atfel functionarea echipamentelor termice, a centraleleor si boilerelor, a masinilor de spalat, a instalatiilor sau a robinetilor. Culoare albastra a produsului nu este aleatorie, aceasta ajutand de fapt la refractia luminii si implicit la o protectie sporita in ceea ce priveste dezvoltarea bacteriilor si a microorgnismelor.

Un filtru anticalcar Dosamax Blue 1/2 te poate scuti de neplacerile datorate acumularilor si depunerilor de calcar in interiorul tubulaturii instalatiilor.  Acestea vor ingreuna functionarea si mai mult decat atat pot conduce in timp la defectiuni majore ale dispozitivelor si echipamentelor pe care le folosim. De aceea este bine ca inainte de a utiliza efectiv aceste produse, sa alegem un filtru anticalcar care sa ne protejeze instalatiile si implicit casele.

Filtrul anticalcar este o unealta importanta pentru oricine se confrunta cu problema apei dure. Fie ca vorbim despre instalatiile aferente unei case pe pamant, fie ca discutam despre retelele de instalatii de bloc, toate sunt afectate de acest fenomen. Iar acesta tinde sa ia amploare in fiecare zi.

Filtru anticalcar Dosamax Blue 1/2 te poate ajuta in aceasta privinta, iar avantajele si beneficiile sale sunt mai mult decat evidente. Produsul poate fi gasit pe www.shop-einstal.ro, iar pretul este unul mai mult decat accesibil oricarui client.

0 Shares
You May Also Like