De ce este important sa iti cumperi o camera auto DVR?

Share Button

Probabil ai auzit de pe la diferite cunostinte care detin autoturisme personale ca folosesc o camera auto DVR, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta acest aspect pentru a intelege de ce este important sa iti cumperi un astfel de dispozitiv.

Asadar, primul motiv pentru care este important sa iti cumperi o astfel de Camera auto DVR, full HD, ecran 2.7 inch este protectia personala.

Nu se stie niciodata cand circuli regulamentar cu masina si ti se intampla sa iti apara ceva in fata si ai accident, sau nu se stie niciodata cand cineva iti loveste masina sau se intampla cine stie ce, iar camera video auto este martorul tau de nadejde.

Au existat atat de multe situatii in care soferii au trecut pe culoarea rosie a semaforului si au produs accidente mortale. Ei bine, a vand o camera video in masina, chiar daca vinovatul nu recunoaste ca a trecut pe rosu, acest lucru se poate dovedi.

Au existat situatii in care politia a lasat fara permis soferi care au depasit pe linie continua masini parcate pe strada si care nu aveau avariile pornite. Ei bine, avand o astfel de camera in masina, vei putea avea castig de cauza in fata instantei daca vei trece printr-o astfel de situatie neplacuta.

Apoi trebuie sa stii ca exista fel si fel de soferi. Exista de exemplu soferi care iti fac semn sa treci chiar daca nu ai prioritate, apoi accelereaza si te lovesc, dupa care iti cer bani ca sa nu mearga la politie. Au existat atat de multe asemenea cazuri, dar avand camera auto instalata, vei avea castig de cauza si intr-o astfel de situatie.

Apoi, trebuie sa stii ca exista si situatii in care camera auto poate filma soferii agresori din trafic, asa ca daca vreodata te agreseaza vreun sofer, avand camera auto instalata vei avea probe pentru a-l actiona in instanta.

Asadar, protectia personala este primul motiv pentru care trebuie neaparat sa iti indrepti atentia spre o astfel de camera web.

Apoi, trebuie sa tii cont si de faptul ca in caz de accident, politistii mai repede se uita la filmarea de pe camera decat la parerile martorilor. Martorii pot fi subiectivi sau obiectivi, pe cand camera video arata exact ceea ce s-a intamplat, deci este cea mai buna proba.

Avand o camera video de bord vei putea filma haosul din trafic, iar in orasele mari trebuie sa recunoastem ca in trafic exista un haos de nedescris. Orice mic incident va fi surprins de catre camera.

Camera poate fi folosita si pentru a filma drumetiile la munte sau la mare in perioada concediilor, iar astfel vei ramane cu amintiri de nedescris.

Asadar, dupa cum se poate vedea, o camera video pentru masina este extrem de importanta pentru ca iti poate fi de mare ajutor in foarte multe situatii. Acestea sunt doar cateva dintre motivele care te pot determina sa iti cumperi cat mai repede si tu o astfel de camera pentru masina.

Daca iti place arata si altora!


'De ce este important sa iti cumperi o camera auto DVR?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.