Cum sunt dressingurile vedetelor?

Cum sunt dressingurile vedetelor?

0 Shares
0
0
0

O anume fata, un anumit stil: pe acest lucru se bazeaza dressing-ul lui Charlotte Chesnais

Charlotte Chesnais, este un renumit designer de bijuterii din Franta si are naturaletea oamenilor care stiu ce trebuie sa faca pentru reusita lor. Intre ispite grafice, jocuri de proportii si trucuri clasice reinventate, ea lucreaza stilul ei in prim-plan. Intotdeauna ea are aceleasi convingeri: covingerea a placerii si cea a libertatii.

Sa ne uitam si in dressing-ul lui Jennifer Fisher

Din 2005, Jennifer Fisher a revolutionat revistele VIP-urilor si criticii, cu bijuteriile ei bine alese pentru diferitele. Fiind o amatoare a modei ea isi prezinta stilul ca fiind: „clasic, cuminte, dar niciodata plictisitor“. Ea se imbraca asa si la cele mai importante intalniri de la New York,  sau atunci cand calatoreste Hollywood.

Camera de dressing a lui Diane Goldstein

O fashionista in adevaratul sens al cuvantului, Diane Goldstein, cultiva gustul extravagant al unor culturi si boemianismul rafinat. Viziunea sa despre un mod de viata sanatos, cuprinde extrem de multe influente din diferite parti ale lumii. Ea isi exprima bunul gust si stilul printr-un kimono. Momentan, ea reinventeaza Monoki, avand o firma cu sediul in Los Angeles. Bunul gust parizian a patruns cu un strop intr-o mare de nebunie californiana.

In vestiarul lui Agathe Mougin

Stilul difera de la o persoana la alta, asadar, hai sa ne uitam in vestiarul lui Agathe Mougin. Dropperul a devenit cunoscut ca un dummy inainte de a straluci ca si DJ. La doar 27 de ani,  atrage toate privirile la serile de moda unde este invitata si spune ca in curand va dori sa inceapa o cariera in moda.

Intalnire cu Karla Otto

A fondat una dintre cele mai influente birouri de presa de moda, gestionand mai mult de 300 de filiale in Europa, Statele Unite si Asia. Karlea Otto reuseste si ofera consultanta multor branduri de lux sau branduri de frumusete, stil de viata. Unii artisti, organizeaza parade si petreceri generoase pe care ea le frecventeaza intotdeauna, fiind credincioasa postului ei de treizeci si patru de ani.

Karla Otto se imbraca elegant. Ei ii place sa poarte rochii de seara si tocuri. Unul dintre birourile ei prinde foarte bine in Paris, iar eleganta Karla, tocmai s-a intors de la Londra si deja doreste sa plece la New York.

Intalnire cu Jenny Walton

Talentatul ilustrator de moda, Jenny Walton este, de asemenea, director artistic al site-ul web Sartorialist –  avand ca insotitor pe Scott Schuman. Americanul de 26 de ani a avut profilul perfect pentru locul de munca: a absolvit Parsons din New York,  se afiseaza pe Instagram ei cu 120.000 de abonati, cu o silueta supla si atragatoare, iar outfituri sunt, de multe ori, compuse din diferite elemente pe care ea insasi le-a creat chiar.

Dupa cum am spus, fiecare fata are cate un stil, iar acum sa tragem o privire in vestiarul Aninei Bing.

La jumatatea distantei dintre fata frumoasa, eleganta si rebelul glamour al luxului, Anine Bing prezinta un styling simplu, aratand prin tinute natura sa adevarata. O stralucire este transcrisa in mod clar in colectia sa de moda, lansata in 2012.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like