Ce trebuie sa contina o trusa de make up?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca femeile isi doresc mereu sa aiba un chip perfect, astfel ca in acest sens au nevoie sa foloseasca in viata de zi cu zi o trusa de make up, pentru a-si crea un machiaj perfect.

Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol, vom vedea care ar fi cele mai importante produse pe care trebuie sa le foloseasca o femeie.

In primul rand vom incepe cu crema de fata, fara de care tenul nu va avea hidratarea potrivita, iar un ten care nu este bine hidratat nu va arata bine, si nici machiajul nu va rezista. Tenul se va descuama sau va curge foarte rapid.

Femeile care au de gand sa foloseasca o crema de fata, ar face bine sa aplice crema cu aproximativ 10 minute inainte de a se machia.

Fondul de ten este al doilea produs cosmetic pe care trebuie sa il contina o trusa de machiaj, iar acesta trebuie sa fie ales in functie de tenul fiecarei femei. Fondul de ten se poate aplica fie cu ajutorul pensulei, fie cu un burete special.

In ceea ce priveste fondul de ten trebuie precizat ca nu trebuie sa existe diferente intre el si tenul femeii, iar astfel machiajul va fi perfect. Acest produs este ideal pentru a masca micile imperfectiuni, precum o urma de cearcane, o mica roseata sau orice mica alta imperfectiune.

Fardurile cu siguranta nu trebuie sa lipseasca nici ele dintr-o trusa de machiaj, iar atunci cand discutam despre farduri trebuie precizat ca exista farduri pentru obraz, farduri pentru ochi sau farduri pentru sprancene.

O trusa completa de machiaj, pe langa alte produse cosmetice mai trebuie sa contina si fiecare dintre tipurile de farduri pe care le-am amintit anterior.

Ochii sunt foarte importanti, astfel ca femeile trebuie sa isi indrepte atentia si spre un rimel de exemplu. Genele trebuiesc scoase si ele in evidenta, asa ca doamnele si domnisoarele trebuie sa isi indrepte atentia spre un rimel foarte bun. Acesta ar fi indicat sa fie aplicat intr-un singur strat, pentru a crea impresia unui machiaj natural, sau in doua straturi pentru a crea un look provocator.

Fara doar si poate, rujul de buze este un alt produs cosmetic pe care femeile trebuie sa il aiba in trusa lor de machiaj. Femeile care isi doresc un ruj de cea mai buna calitate, pot opta pentru Sleek matte me, care este un ruj mat, foarte rezistent si care are o textura usoara, motiv pentru care poate sa fie purtat foarte mult timp.

Un motiv pentru care femeile isi pot indrepta atentia spre acest ruj este faptul ca el poate fi gasit in mai multe culori indraznete care au un finish mat.

Ei bine, nu trebuie sa uitam insa faptul ca femeile se machiaza ele foarte frumos, insa au nevoie si de produse pentru demachiere, asa ca pot sa foloseasca dischete demachiante, servetele demachiante, si lotiuni pentru curatare, iar aici putem sa amintim de exemplu laptele demachiant.

0 Shares
You May Also Like