Ce parfumuri li se potrivesc femeilor in functie de zodie?

Share Button

Se stie faptul ca femeile care isi indreapta atentia spre Parfumuri originale femei, isi aleg parfumul si in functie de zodie.

Inainte de a opta pentru un parfum de dama Revlon Charlie White Eau De Toilette sau spre orice alt parfum de dama, cu siguranta femeile ar trebui sa isi cunoasca zodia, si sa stie in functie de acest aspect ce parfum sa aleaga.

Femeile nascute sub zodia Berbec, sunt de regula mai aventuroase, mai energice si mai curajoase, asa ca vor atrage mereu atentia datorita firii lor dezinvolte si magnetice. Din acest motiv, pentru ele indicate sunt parfumurile fresh, cu note floral – fructate.

Femeile nascute sub zodia Taur emana senzualitate si naturalete, sunt persoane calde si atrase de arome sofisticate. Pentru o femeie nascuta sub aceasta zodie, un parfum cu note de moscul, ulei esential de vetiver sau chilimbar, este mai mult decat perfect.

In ceea ce le priveste pe femeile nascute sub zodia Gemeni, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt persoane versatile si pline de viata, sociabile si cu un simt mereu tanar. Pentru aceste femei ideale sunt parfumurile cu note florale simple de trandafir, violeta, liliac sau lavanda.

Despre femeile nascute sub zodia racului trebuie precizat faptul ca acestea au un suflet de artiste romantice, au o fire mereu visatoare, si sunt foarte sensibile. Tocmai din acest motiv, lor li se potrivesc parfumurile florale cu note de trandafiri, gardenie si iasomie, pentru ca aceste parfumuri le ajuta pe femeile RAC sa treaca intr-o atmosfera nostalgica si romantica, o atmosfera care le ajuta sa se simta revigorate.

Femeile nascute sub zodia LEU, sunt pasionate de eleganta si calitate. Femeile LEU sunt sigure pe ele si stiu ce isi doresc, asa ca nu ascund niciodata acest lucru. In ceea ce priveste parfumurile pe care ar trebui sa le foloseasca femeile nascute sub aceasta zodie, trebuie amintite cele care au miros de citrice.

Deasemenea, notele de parfum ideale pentru femeile leu sunt cele puternice precum lemnul de santal.

Femeile nascute sub zodia Fecioara, sunt carismatice si atrag oamenii precum un magnet. Daca stam sa discutam despre parfumurile ideale pentru aceste femei, trebuie amintit ca acestea au mirosuri calde si chiar taioase.

De regula, femeile Fecioara prefera parfumurile cu note lemnoase, precum muschii sau florile de rosii, palisandrul si cedrul.

In ceea ce priveste femeile nascute sub zodia Balanta, trebuie mentionat faptul ca acestea sunt echilibrate in tot ceea ce fac. Pentru aceste femei, baza o reprezinta parfumurile cu buchete variate de flori care sunt combinate cu fel si fel de arome de citrice. Femeile Balanta folosesc insa si parfumuri cu note de mosc si condimente specifice parfumurilor orientale.

Daca stam sa discutam despre femeile din zodia Scorpion, trebuie precizat ca acestea sunt adeptele parfumurilor orientale, cu note condimentate.

Referitor la femeile care s-au nascut sub zodia Sagetator, acestea prefera parfumurile cu mirosuri fructate si note verzi de lamaita, sau cele cu note de flori de portocal, floare de nu – ma – uita sau boabe de piper roz, toate acestea combinate cu notele de paciuli care hranesc simtul aventurii, al distractiei si al outdoor-ului.

Femeile Capricorn isi indreapta de regula atentia spre parfumuri cu note de paciuli, coacaze, trandafir bulgaresc, unt de iris sau iasomie egipteana, in timp ce femeile Varsator iubesc parfumurile dulci.

Daca iti place arata si altora!


'Ce parfumuri li se potrivesc femeilor in functie de zodie?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.