Ce jocuri de gatit poti incerca pe telefon atunci cand te plictisesti?

Ce jocuri de gatit poti incerca pe telefon atunci cand te plictisesti?

0 Shares
0
0
0

Persoanele care se joaca pe telefon si care sunt dispuse chiar sa cumpere un acumulator telefon pentru a putea continua sa se joace, gasesc in lista de mai jos cele mai bune sugestii.

World Chef

Cu World Chef veti deveni managerul unuia sau mai multor restaurante din intreaga lume, cu scopul de a profita la maximum de fiecare activitate.

Va trebui sa alegeti meniul, stilul restaurantului si, in plus, sa gestionati personalul din sala de mese si din bucatarie, astfel incat totul sa fie intotdeauna bine.

Cu cat veti obtine mai multi clienti fericiti, cu atat veti castiga mai multe puncte si astfel veti putea gestiona din ce in ce mai multe restaurante, cu posibilitatea de a le furniza cea mai recenta tehnologie in bucatarie si in sala de asteptare pentru a crea serviciul perfect ( de exemplu, daca sunteti suficient de faimos, puteti adauga un somelier in camera vinuri scumpe).

Crazy Cooking Chef

Este jocul in care trebuie sa servesti clientii, sa gatesti burgeri, milkshake-uri, inghetate, spaghete pentru ei, fara a-i face sa astepte prea mult, in restaurante fast-food, cu coada la casa de marcat.

Crazy Cooking Chef combina bucataria cu aspectul managerial al restaurantului, facand jocul destul de complex si variat.

My Cafe: Recipes & Stories

Este jocul unde trebuie sa gestionezi un restaurant, sa organizezi mesele, sa faci locul primitor, sa angajezi personal, sa alegi meniul cu preturi si sa ai grija de fiecare aspect comercial al activitatii.

Nu este cu adevarat un joc in care gatesti, dar pentru aspectul lui lui si pentru calitatea dinamicii managementului merita sa fie mentionat printre cele mai bune din aceasta categorie.

Kitchen Craze

Cu Kitchen Craze, veti putea gestiona orice tip de activitate alegand din diferitele stiluri culinare (italian, japonez, chinez etc.) pentru a desfasura o activitate de succes.

Va trebui sa gestionati inevitabil cateva aspecte foarte importante pentru succesul bucatariei, cum ar fi achizitionarea de ingrediente pentru a umple frigiderul camerei si ajutorul de la bucatari noi, care va vor urma instructiunile.

Asadar, gestionarea mai multor locuri separat  va va face sa simtiti dificultatile de a desfasura o afacere de acest tip.

Jocurile pe care vi le-am prezentat in acest ghid sunt cele mai bune cu care puteti incepe sa jucati daca doriti sa gatiti si sa conduceti o afacere legata de sectorul culinar.

Exista atat de multe jocuri tematice, incat este aproape imposibil sa le recapitulam pe toate!

Dar daca ati incercat deja toate jocurile din partea de sus, puteti continua sa va distrati incercand unul dintre jocurile de pe urmatoarea lista, toate compatibile cu Android:

– Kitchen Story: Diner Cafe

– Cafeland

– Food Truck Chef

– Chef Rescue

Exista numeroase jocuri de gatit chiar si pe dispozitivele iPhone, listarea tuturor nu este posibila!

Daca jocurile din partea de sus nu v-au satisfacut, puteti sa jucati  unul dintre cele prezentate mai jos:

– Restaurant Story

– Happy HD chef

– Cooking Dash

– Star Chef: Cooking Game

 

0 Shares
You May Also Like