Ce este termostatul inteligent?

Ce este termostatul inteligent?

0 Shares
0
0
0

O fiţă sau o decizie care să aducă numeroase schimbări pozitive? Termostatul inteligent sau implementarea lui poate părea o problemă pentru mulţi. Urmează să fac o definiţie a termostatuui, a termostatului inteligent şi voi prezenta un exemplu unui astfel de produs, precum termostat Salus it500.

Termostatul reprezintă un dispozitiv pentru detectarea modificărilor de temperatură în scopul menținerii temperaturii unei zone închise în esență constantă.

Într-un sistem care include relee, supape, întrerupătoare etc., termostatul generează semnale, de obicei electrice, atunci când temperatura depășește sau coboară sub valoarea dorită.

De obicei, este utilizat pentru a controla fluxul de combustibil către un arzător, curentul electric către o unitate de încălzire sau răcire sau un gaz sau lichid încălzit/ răcit în zona pe care o servește. Termostatul este, de asemenea, un element în unele tipuri de sisteme de avertizare de detectare a incendiilor.

O bandă bimetalică din interiorul dispozitivului răspunde la schimbările de temperatură prin finalizarea sau întreruperea unui circuit electric. Într-o cameră rece circuitul este finalizat, cuptorul pornește și temperatura aerului camerei crește. El un nivel prestabilit circuitul se rupe, provocând oprirea cuptorului și permițând astfel scăderea temperaturii.

Termostatele inteligente sunt termostate care pot fi utilizate cu automatizarea casei și sunt responsabile pentru controlul încălzirii, ventilației și aerului condiționat al unei case.

Acestea îndeplinesc funcții similare cu cele ale unui termostat programabil, deoarece permit utilizatorului să-și controleze temperatura casei pe tot parcursul zilei folosind un program, dar conțin, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi senzori și conectivitate WiFi, care îmbunătățesc probleme cu termostatele programabile.

La fel ca un termostat programabil, acestea sunt conectate la Internet. Acestea permit utilizatorilor să regleze setările de încălzire de pe alte dispozitive conectate la internet, cum ar fi un laptop sau smartphone-uri.

Acest lucru permite utilizatorilor să controleze termostatul de la distanță. Această ușurință de utilizare este esențială pentru asigurarea economiilor de energie: studiile au arătat că gospodăriile cu termostate programabile au de fapt un consum mai mare de energie decât cele cu termostate simple, deoarece locuitorii le programează incorect sau le dezactivează complet.

Termostatele inteligente înregistrează, de asemenea, temperaturile interne / externe, timp în care sistemul HVAC funcționează și vă pot anunța chiar dacă filtrul de aer trebuie înlocuit. Aceste informații sunt de obicei afișate mai târziu pe un dispozitiv conectat la internet. Un asfel de termostat este unul precum un termostat Salus it500.

Prin intermediul unui termostat Salus it500 comandat prin Internet, vi se oferă libertatea de a controla căldura în orice moment, de oriunde v-ați afla.Prinzt-o o setare rapidă, puteți alege unul dintre cele trei programe prestabilite, sau vă puteți crea propriul program în funcție de stilul de viată.

 • Programarea apei calde cu 3 porniri/opriri și funcție boost până la 3 ore.
 • Simplitatea adăugării programelor de încălzire.
 • Alegeți dintre TOATE, 5/2 sau zile INDIVIDUALE.
 • Alerte geo-locație, atunci când sunteți la o anumită distanță de casă, reminder pentru setarea modului vacanță sau opțiunea care vă intreabă dacă doriți pornirea căldurii pentru a avea o locuință încălzită atunci când vă întoarceți acasă.
 • Tutoriale simplu de urmărit despre cum să utilizați aplicatia.
 • Frecvență de 868 MHz pentru o comunicare excelentă
 • Sisitem sigur și eficient
 • Instalarea este wireless (fără cabluri)
 • 3 tipuri de configurări de sistem
 • Alimentare 230V
 • 2 x ieșiri contacte fără potențial
 • Mod Manual
 • Poate fi montat pe perete sau așezat pe o suprafață plană
 • Butoane tactile
 • Potrivit pentru sisteme de încălzire sau răcire
 • 5 ani garanție
0 Shares
You May Also Like