Cand ajung telefoanele Samsung in service?

Cand ajung telefoanele Samsung in service?

Share Button

Cel mai important producator de telefoane mobile la ora actuala este fara doar si poate Samsung, iar acest lucru ne este dovedit de numarul mare de unitati vandute in ultimii ani de zile.

Acest lucru este cat se poate de firesc, pentru ca trebuie sa fim realisti si sa recunoastem faptul ca spre deosebire de Apple de exemplu, cei de la Samsung scot pe piata atat telefoane foarte performante is foarte scumpe, cat si telefoane accesibile la pret si cu performante medii spre foarte bune.

Trebuie precizat insa ca si telefoanele Samsung, la fel ca si telefoanele altor producatori de pe piata sunt foarte sensibile, si pot ajunge din cauza unei mici neatentii intr-un service gsm.

Un prim motiv pentru care terminalele Samsung pot ajunge intr-un service gsm este acela ca in urma unei cazaturi, li s-a spart display-ul si touchscreen-ul. Ei bine, o astfel de problema este cauzata numai si numai de neglijenta utilizatorului care nu si-a echipat telefonul cu accesoriile de protectie.

Exista situatii in care din diferite motive terminalele Samsung nu pot sa receptioneze semnal gsm, iar acesta este un alt motiv pentru care terminalele acestui mare brand pot ajunge in service. De regula, intr-o astfel de situatie se impune inlocuirea antenei de semnal.

De multe ori, din diferite motive butoanele de volum ale terminalelor Samsung, sau butoanele Home, si chiar si butoanele de pornire – oprire nu mai functioneaza la capacitate maxima, asa ca trebuiesc inlocuite cu alte butoane noi.

Se poate intampla ca datorita gradului mare de uzura, touchscreenul dispozitivelor Samsung sa nu mai functioneze la capacitate maxima, sau sa nu mai raspunda deloc la comenzi, asa ca in aceasta situatie este nevoie de inlouirea touchscreen-ului, evident tot la un service gsm.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de situatii neplacute prin care pot sa treaca toti cei care detin un dispozitiv Samsung, iar reparatiile efectuate in aceste conditii fac parte din categoria de reparatii hardware Samsung.

Exista si situatii in care terminalele Samsung au nevoie de o vizita la service, deoarece sunt blocate intr-o anumita retea, asa ca pentru a putea fi folosite in orice alta retea de telefonie mobila, ele au nevoie de o decodare Samsung.

Alte terminale Samsung ajung pe mana specialistilor de la service datorita faptului ca intampina probleme in ceea ce priveste conectarea wifi, chiar daca utilizatorii au resetat telefonul si au urmat toti pasii necesari pentru remedierea acestei probleme.

Se poate iar ca anumite terminale Samsung sa ajunga pe mana specialistilor de la service pentru ca se blocheaza foarte des, chiar si in urma unei resetari generale a telefonului in care acesta sa revina la setarile din fabrica. In aceste conditii se impune reinstalarea sistemului de operare.

Ei bine, acestea sunt cateva exemple de reparatii software la care pot fi supuse terminalele Samsung. Trebuie mentionat insa si faptul ca pot fi intalnite situatii placute in care terminalele acestui brand ajung intr-un service gsm, iar aici putem da exemplu atunci cand utilizatorul isi alege accesorii pentru smartphone de la service.

Daca iti place arata si altora!


'Cand ajung telefoanele Samsung in service?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.