Sfaturi pentru asortarea ghetelor de damă în sezonul rece

Sfaturi pentru asortarea ghetelor de damă în sezonul rece

0 Shares
0
0
0

În continuare am pregătit persoanelor de sex feminin sfaturi prin intermediul cărora își pot asorta noile ghete de iarnă și obține complimentele binemeritate.  Într-o perioadă în care oamenii din jur poartă haine largi, vă oferim o alternativă de a vă păstra stilul și de a-i aduce un plus de imaginație.

Anotimpul friguros aduce provocări în ceea ce privește formarea ținutelor vestimentare. În sezonul rece, este firesc să fiți descurajați deoarece multitudinea de haine și/sau încălțămintea sobră nu vă permite crearea stilului vestimentar din reviste.

În continuare am pregătit persoanelor de sex feminin sfaturi prin intermediul cărora își pot asorta noile ghete de iarnă și obține complimentele binemeritate.  Într-o perioadă în care oamenii din jur poartă haine largi, vă oferim o alternativă de a vă păstra stilul și de a-i aduce un plus de imaginație.

Nu uitați rochiile de vară în dulap doar pentru că este frig

Doar pentru că vremea de afară nu permite purtarea unei rochii nu înseamnă că nu se poate accesoriza corespunzător. Cu un palton potrivit (din lână), o pereche de ciorapi termoizolanți, Cizme Skechers Keepsake 2.0 (îmblănite) și o Căciulă Trespass McNally, vă puteți păstra feminitatea și în sezonul rece.

Nu vă temeți să adăugați o pată de culoare

Începând cu o pereche de ghete Grisport Musica (impermeabile și izolate), puteți îmbrățișa și un stil mai masculin în partea de jos, folosind o pereche de pantaloni army, iar pentru o pată de culoare, fie puteți opta pentru înlocuirea șireturilor cu Șireturi Trespass 200 C, fie pentru accesorizarea cu o Bandană Trespass Bryony.

Folosiți denimul în combinații îndrăznețe

Fie că vorbim despre o pereche blugi tăiați/rupți sau o geacă din denim, acestea se potrivesc oricând cu o pereche de Cizme Grisport Alamosite și o căciulă din lista prezentată anterior. Nu recomandăm combinarea a două piese din denim deoarece nu se va obține un stil vestimentar unic, ci unul prea complicat de înțeles. Obțineți o combinație îndrăzneață realizându-vă propriii blugi, prin intermediul tutorialelor disponibile.

Fiți curajoase și alegeți o căciulă

Căciula Columbia Winter Blur Beanie II poate fi baza unei ținute, dat fiind faptul că elementul de design din vârful căciulii atrage atenția asupra fizionomiei feței, iar un ruj nude și un rimel va completa partea de sus.

Optați pentru o ținută clasică

Culorile pământii sunt potrivite toamna, datorită texturilor prezente în natură, iar Cizmele Caprice Aldebaran (din piele naturală) pot sta la baza unei vestimentații adecvate pentru o ieșire în oraș sau o întâlnire cu persoanele apropiate. În continuarea ținutei se poate opta fie pentru o fustă mai groasă (tricotată sau din lână) sau o pereche de pantaloni negri, eșarfa maro/roșie unind întreaga cromatică.

Sfaturi pentru o ținută reușită

Nu neglijați machiajul, un machiaj cât mai natural poate scoate în evidență trăsăturile feței și completa o ținută aparent banală.

Folosiți doar materiale calitative și călduroase și evitați să puneți direct pe piele materiale care vă pot provoca neplăceri.

Concentrați-vă în jurul unei piese preferate din ținută, fie că vorbim despre ghete, ochelari de soare, eșarfă, căciulă ș.a.m.d, important este să o purtați cu plăcere, iar mai apoi veți găsi soluția potrivită.

Folosiți programe specializate în asortarea culorilor, de exemplu Color maching (Color explorer) și Color wheel, iar pentru inspirație Pinterest.

Culori: Cea mai comună alegere este non-culoarea negru deoarece aduce rafinament și eleganță aspectului. Culorile pământii sunt, de asemenea, o opțiune bună dacă alegeți o nuanță asemănătoare cu nuanța pielii dvs. Folosirea culorii potrivite va aduce naturalețe picioarelor și, de asemenea, un aspect uniform, ajutând la ascunderea unor cicatrici sau urme. Dresurile colorate vă ajută să obțineți un stil provocator, oferind un aspect dramatic și creativ.

Picioare: Picioare groase: dresurile în culori întunecate sunt sugerate picioarelor mai grosuțe, la fel și cele fără imprimeuri, fără strălucire și opace. Acestea vă ajută să vă mascați dimensiunea picioarelor, făcându-le să pară mai discrete. Optați pentru a purta pantofi și colanți în aceeași culoare/nuanță apropiată.

Picioare subțiri: dresurile colorate, cu imprimeuri sau strălucitoare sunt cele care vor crea impresia de picioare mai mari. În cazul în care vă simțiți confortabil cu picioarele subțiri, culorile solide sau întunecate sunt la fel de recomandate.

Picioare scurte: pentru un efect de alungire, purtați aceleași culori sau nuanțe similare din aceeași culoare pentru pantofi și colanți. Pentru un efect și mai puternic, purtați o fustă sau pantaloni scurți, urmând sfatul anterior.

Picioare lungi: acesta este genul de picioare care pot menține contrastul de culoare dintre pantofi, colanți și hainele din partea jos. Pentru a obține o ținută care se armonizează, aveți grijă la machiaj și accesoriile folosite, evitând încărcarea aspectului.

 

0 Shares
You May Also Like