pavilion gradina ieftin

Profita la maxim de spatiul din curtea ta!

0 Shares
0
0
0

De cele mai multe ori, oamenii tind sa cumpere sau sa isi construiasca casa le curte, astfel incat, dorinta de a evada din blocuri, a devenit una dintre cele mai populare in randul tinerilor, care decid sa se mute.

Bineinteles, exista si iubitori ai metropolei si care nu ar da niciodata locuitul la bloc pe o seara linistita, in curte, fara zgomote si agitatie urbana, insa, acest articol este destinat celor care gandesc tocmai pe invers si ar da orice pentru a se muta la casa, intr-o zona linistita si ferita de galagie.

Din pacate, nu toti reusesc sa se mute la casa si sa detina o gradina mare si spatioasa, insa, cu putina imaginate si determinare, fie spatiul cat de mic, poate fi transformat intr-o gradina de vis.

Indiferent de spusele unora, o curte mica nu trebuie sa reprezinte neaparat un dezavantaj, exista in momentul de fata, o serie de trucuri si secrete, care, odata aplicate pe parcursul  lucrarilor de amenajare, pot  sa creeze o curte superba, fara  sa fie necesar ca proprietarul sa detin un spatiu impresionant ca si marime.

Astfel de lucrari, pot sa nu implice costuri prea mari, acestea fiind aproape direct proportionale cu marimea terenului, insa, cu daruire, bun gust si pasiune, se poate obtine chiar si cu costuri mici, o gradina de vis.

Se poate opta cu succes, pentru un pavilion gradina ieftin, pentru a aduce instant umbra asupra spatiului si pentru a fi feriti atat de razele solare cat si de intemperii atunci cand este cazul, existand si variante de pavilioane cu pereti detasabili.

Chiar daca nu este neaparat o regula, este des intalnita situatia in care cele mai multe dintre curtile mici se afla inghesuite printre aglomeratele zone urbane, iar tocmai din acest motiv, acest de gen curti pot fi uneori  lipsite de intimitate.

Pentru a obtine o zona ferita de directia privirilor indiscrete si in acelasi timp un element de décor interesant care sa dea culoare gradinii, puteti opta pentru infiintarea unui ,, gard viu”. Pentru a crea iluzia unei gradini prospere si pline de viata se pot combina mai multe tipuri de plante intr-o singura zona, amestecand mai multe feluri de frunze si nuante de verde, pentru a oferi atat textura cat si unicitate micului tau colt de natura.

Indiferent de dimensiunea curtii, este neaparat sa existe un spatiu in care, oricand este nevoie de putina odihna si relaxare, sa se poate refugia toata familia. Daca exista un copac in micuta curte, sa nu consideram acest lucru ca fiind un impediment, deoarece  se pot realiza astfel de refugii de odihna si relaxare chiar in jurul copacilor, construind bancute din piatra naturala sau din lemn pe care ulterior le putem decora cu pernute si paturi pufoase pentru un confort deosebit.

Se poate intampla ca spatiul din gradina sa nu permita montarea unei mese cu scaune, sau construirea unor piscine sau foisoare uriase, iar acest lucru nu trebuie sa fie o descurajare, din contra, trebuie sa se creada in proiect, iar solutii vor exista pentru orice tip de spatiu, indiferent de centrimetri.  Atat timp cat la mijloc sunt implicate vointa si dorinta, indiferent de ,, panza” pe care se picteaza, peisajul rezultat va fi intotdeauna unul special si deosebit.

0 Shares
You May Also Like