??????????????

Petrecerea ideala pentru copilul nostru – acum la un click distanta

0 Shares
0
0
0

Cand discutam despre organizarea unei petreceri pentru copii, este important sa luam in considerare foarte multe variabile la care nu ne-am gandi cand organizam o petrecere pentru adulti.

Daca o petrecere pentru adulti prezinta si ea cateva dificultati evidente in organizare, pentru ca incercam sa multumim pe toata lumea, cand este vorba despre o petrecere pentru copii, fie ca este vorba despre o serbare de sfarsit de an scolar sau o petrecere aniversara, lucrurile devin cu atat mai complicate.

Cu totii stim ca cei mici sunt un munte de energie si au nevoie de foarte multe distractii, care mai de care mai diverse, dar si de gustari delicioase si sanatoase de care sa se bucure alaturi de prietenii lor. De asemenea, trebuie luat in considerare si faptul ca un copil va obosi mai repede decat un adult si isi va dori sa poata iesi din sala unde este organizata petrecerea in cauza.

Asadar, care sunt criteriile organizatorice pe care trebuie sa le avem in vedere cand ne gandim sa organizam o petrecere pentru copilul nostru ? Va trebui sa ne gandim la foarte multe aspecte, precum :

  • Unde este localizat restaurantul sau locul de joaca unde vrem sa organizam petrecerea ?
  • Cum vor fi serviciile de servire pentru cei mici ?
  • Ce fel de gustari vor fi puse la dispozitia copiilor nostri si cat de proaspete vor fi acestea ?
  • Restaurantul sau locul de joaca ales de noi dispune de un spatiu exterior pentru ca cei mici sa se poata distra in liniste si sa poata organiza jocuri captivante ?
  • Ne sunt puse la dispozitie si distractii separate, oferite de catre restaurant sau va trebui sa angajam noi pe cineva special pentru a se ocupa de partea de entertainment ?

Este binecunoscuta afectiunea celor mici fata de personajele din desene animate sau fata de eroii pe care ii admira in filme Disney, deci ar trebui in mod ideal sa le asiguram o astfel de distractie. Animatorii special angajati care sa poarte costume de printese pentru fetite sau costume de bravi eroi pentru baietei contribuie intr-o masura foarte mare la atmosfera creata in cadrul unei petreceri pentru copii, deci de ce sa nu angajam astfel de persoane ?

Maldini Timisoara va ofera acum toate conditiile necesare pentru organizarea unei petreceri perfecte : de la o sala de evenimente incapatoare, la un spatiu exterior de exceptie, la meniuri special adaptate pentru cei mici si la animatori costumati in personajele lor preferate…avem tot ce va trebuie !

0 Shares
You May Also Like