Esti in cautarea unor ambalaje biodegradabile? Descopera gama de produse de la Snick Ambalaje

0 Shares
0
0
0

Criza poluarii cu plastic este una dintre cele mai mari probleme in momentul de fata si care pune in pericol, zi de zi, sanatatea noastra, cat si a mediului inconjurator in care traim.

Traim intr-o lume in care plasticul face parte din orice lucru, ambalaj, produs, mancare si asa mai departe. In ciuda avertismentelor, marile companii continua sa aduca pe piata cantitati exorbitante de produse din plastic care polueaza in acceasi masura mediul inconjurator.

Oare cati oameni s-au intrebat de ce fructele sau legumele din marile magazine trebuie sa fie curatate si taiate ca mai apoi sa ajunga spre vanzare in niste caserole de plastic, cand pot fi inlocuite, spre exemplu, cu caserole trestie de zahar? De ce lactatele, apa si atat de alte numeroase produse trebuie sa fie impachetate in plastic, mai ales in zilelle noastre in care tehnologia vine cu atatea solutii pentru noi.

De ce se continua cu astfel de lucruri, cand exista atat de multe alternative sustenabile si prietenoase cu mediul? De aici putem trage concluzia ca industria plasticului a ajuns sa fie foarte puternica, insa atat noi, cat si mediul incojurator au de suferit.

De curand insa organele competente au initiat o noua lege care a intrat in vigoare. Interzicerea utilizarii plasticului in ceea ce priveste serviciul de delivery din industria Horeca. Chiar daca este un pas mic, oamenii au inceput deja sa se adapteze si sa apeleze la furnizori, care detin gama de ambalaje biodegradabile.

Snick Ambalaje a devenit partener de incredere pentru multe restaurante

Cei care sunt in cautarea unor furnizori de produse biodegradabile, Snick Ambalaje este una dintre solutii. Este un magazin online unde descoperim o gama vasta de produse, ce sunt indispensabile in serviciile de delivery: caserole, pungi, sacose, tacamuri, pahare, farfurii si multe altele.

Sunt produse care fac diferenta in ceea ce priveste calitatea mancarii. Atat timp cat ambalajul este unul calitativ, mancarea va fi si ea apreciata. Nu se va mai varsa in punga, nu se va mai raci sau incalzi sau nu se va mai amesteca din cauza caserolelor ce nu sunt compartimentate corespunzator.

Snick Ambalaje vine, de asemenea, si cu oferte interesante pentru cei care comanda lunar produse de aici. Pot fi personalizate cu logo-ul unei firme, pot avea reduceri semnificative de pret, cei interesati pot primi sacose cu mostre gratuite sau comenzile care depasesc o anumita suma pot beneficia de transport gratuit oriunde in tara.

Pentru cei care sunt in cautarea unor ambalaje biodegradabile pot accesa pagina Snick Ambalaje.

0 Shares
You May Also Like