Cum se alege o geaca de piele de dama?

Cum se alege o geaca de piele de dama?

0 Shares
0
0
0

Multe doamne si domnisoare isi indreapta atentia spre geci piele, asa ca in continuare vom vedea care sunt detaliile de care trebuie sa tina cont acestea atunci cand isi aleg o astfel de piesa vestimentara.

  1. Tipul pielii

Luarea in considerare a tipului de piele este cu adevarat importanta, deoarece acest lucru poate varia dramatic. Unele sunt materiale sunt destul de groase, subtiri, dure, super-moi, stralucitoare sau au o textura ciudata, si toate aceste detalii joaca un rol in modul in care va arata geaca pe purtaroare. Mergand la o piele care are o textura subtila inseamna ca sacou va arata bine cu timpul. Pielea naturala se misca, se inmoaie, se zgarie si se estompeaza, dar pielea potrivita va trece peste toate aceste probleme cu brio.

  1. Lungimea

Deciderea daca sa cumparati o jacheta taiata sau cea care se termina pe solduri poate fi dificila. Unii specialisti pot argumenta ca aveti nevoie de o jacheta din ambele tipuri mentionate, dar daca doriti sa alegeti una singura, depinde intr-adevar de forma corpului dumneavoastra si de ceea ce doriti de la piesa vestimentara. Daca cumparati o jacheta de piele pentru a fi puratata cu rochii, atunci o jacheta taiata este cu adevarat magulitoare, dar daca doriti sa le purtati cu blugi, atunci o rochie mai lunga functioneaza cel mai bine.

  1. Hardware

Asigurati-va ca verificati culoarea hardware-ului. O greseala ar putea duce la alegerea unei jachete de piele perfecta care sa ramana asezata in garderoba, deoarece nu functioneaza cu restul accesoriilor. Daca gasiti un hardware neutru, adica negru, cu siguranta ati dat lovitura.

  1. Alinierea umerilor

Umerii trebuie sa se alinieze perfect si sa creeze structura ideala. Daca ei stau prea ingust, atunci trebuie sa faceti in asa fel incat sa alegeti marimea perfecta deoarece probabil in caz contrar ca nu veti putea misca bratele.

  1. Captuseala

Verificati intotdeauna sa va asigurati ca geaca de piele este captusita. Captuseala ar trebui deasemenea sa fie nedescriptibila si sa nu concureze sau sa se ciocneasca cu jacheta in sine. De cele mai multe ori femeile urasc cand brandurile introduc o captuseala colorata luminos pe o jacheta neagra perfecta.

  1. Detalii

Fermoarele, cusaturile si hardware-ul pot ajuta la alegerea sau chiar si la respingerea jachetei. Asigurati-va ca alegeti o asemenea piesa de vestimentatie care este clasica si magulitoare.

Asadar, de regula acestea sunt cele mai importante detalii de care tin cont doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei geci de dama confectionata din piele naturala.

Din fericire, magazinele online precum Concepto de exemplu, le ofera posibilitatea de a descoperi noi modele de geci de dama, astfel incat acestea sa isi poata alege piesa de vestimentatie ideala.

Se stie faptul ca gecile din piele naturala au preturi mai mari decat gecile confectionata din piele sintetica, insa si durata lor de viata este mult mai mare, iar avantajele cu siguranta sunt mult mai multe pentru gecile din piele naturala in comparatie cu gecile confectionate din piele sintetica. Femeile care tin la imaginea lor isi vor alege geci de dama din piele naturala, pe care le vor putea purta timp de mai multe sezoane.

0 Shares
You May Also Like