Cum amanetam un iPhone?

0 Shares
0
0
0

Cum amanetam un iPhone?Inainte sa ducem telefonu la amanet telefoane e foarte important sa stim cum sa stergem absolut toate datele personale care sunt in memoria lui. De aceea am facut acest articol, pentru a va invata cum veti puea sa faceti acest lucru asfel incat sa nu dati celor ce intra in contact cu telefonul vostru, sansa de a vedea toate informatiile voastre personale pe care vi le stocati in telefon.

Sunt ma multe metode cu ajutorul carora un iPhone poate fi golit si una din ele este valabila in momentul in care inca mai aveti telefonul la voi si alta este pentru momentul in care telefonul se afla la noul proprietar in cazul in care va amintiti ca nu ati golit memoria de tot ceea ce inseamna informatie personala sau intima.

Vom prezenta toate aceste metode pe rand cu recomandarea sa aveti grija ca totusi sa goliti telefonul inainte de a il vinde pentru ca asa mai aveti si sansa sa recuperati ceea ce va trebuie.

Daca inca aveti dispozitivul iOs la voi inainte de a il da sau de a il vinde este important sa scoateti informtiile personale care se afla in el. Nu e nevoiesa stergeti manual aceste informatii existete in el cum ar fi calendarul, maginile, mementourile si documentele ori informatiile existente in iCloud atunci cand sunteti logati in iCloud si aveti id-ul de la Apple. Daca faceti ast veti sterge absolut tot cotinutul pe care il veti avea pe serverele cloud si din absolut toate dispozitivele pe care le aveti conectate in iCloud.

Va recomandam sa urmati toti pasii care exista mai jos pentru ca totul sa fie facut ca la carte. Daca dispozitive precum Apple Watch sunt asociate cu telefonul anulati si asocierile facute si faceti si o copie a sistemului de operare.

Apasati pe configurare si apoi apasati iCloud si derulati in jos. Puteti sa atingeti si optiunea de iesire. Pentru sistemul de operare iOS 7 sau in sistemele de operare anterioare este foarte important sa atingeti si optiunea de a sterge contul. Atingeti iar butonul de iesire si stergeti din iPhone tot ceea ce aveti acolo, ulterior puneti la loc parola.

Dupa aceea reveniti la configurari si intrati in setarile generale. Resetati si apasati pe stergere pentru a elimina continutul si configurarea. Daca aveti activa si functia de gasire telefon este bine sa puneti din nou id-ul si parola.

Daca este necesar sa introduceti si codul de acces pentru telefon sau exista anumite restrictii puteti pune din nou id-ul si parola si sa activati stergerea dispozitivului.

Contactati operatorii de telefonie pentru ca ei va pot ajuta sa transferati serviciile spre noul proprietar. Daca exista si un SIM cu acest telefon puteti sa contactat operatorii pentru ca si acest serviciu sa fie transferat noului proprietar.

Daca nu aveti dispozitivul la voi si pasii de mai sus nu sunt facuti atunci puteti solicita noului proprietar stergerea configuratiilor si a informatiilor personale urmand toti pasii de mai sus iar pentru iCloud si pentru gasire telefon este recomandat sa intrati in aplicatii si sa stergeti de acolo dispozitivul.

0 Shares
You May Also Like