Cea mai buna combina frigorifica Side-by-Side

Share Button

O combina frigorifica Side-by-Side va permite sa aveti acces la alimentele dorite. Cu toate acestea, pentru familiile numeroase combina frigorifica Side by Side s-ar putea sa nu ofere spatiul necesar pentru depozitarea tuturor alimentelor (mai ales pentru cele voluminoase).

De ce sa cumperi o combina frigorifica Side-by-Side?

Pentru ca ofera multiple avantaje fata de combinele clasice, inclusiv acces mai usor la produsele alimentare. Puteti organiza mai bine alimentele in interior astfel incat cele pe care le folositi de obicei sa fie la nivelul ochilor la nivelul bratului. Multe modele au integrat distribuitor de gheata si apa filtrata in usa.

Daca vreti sa cumparati o combina frigorifica Side-by-Side trebuie sa stiti ca exista in general niste caracteristici si optiuni standard cum ar fi rafturi reglabile si dispenser de apa si gheata. In afara de acestea exista si optiuni suplimentare cum ar fi sertare speciale in care temperatura si umiditatea este controlata riguros.

Un aspect important pe care trebuie sa-l aveti in vedere este cantitatea de alimentele pe care o puteti depozita in frigider. Combinele frigorifice side by side vin intr-o varietate de capacitati si partea de frigider ocupa mai mult spatiu. In doua combine de aceeasi capacitate se poate pune o cantitate diferita de alimente.

La modelele avansate puteti configura interiorul pentru alimente mai inalte sau mai mari, dupa care sa reveniti la aranjarea initiala. Reglarea rafturilor este extrem de important si nu ar trebui sa treceti rapid cu vedere acest aspect mai ales in cazul combinelor side by side. Multe modele includ sertare cu uminidate sau temperatura controlata.

Altele au sertare speciale pentru delicatese sau gustari mici pentru copii, cutii de conserve sau rafturi pentru vinuri si alte bauturi. Si usile sunt bine echipate cu locasuri mai mici sau mai inalte unde puteti aseza oua, sticle, iaurturi, unturi si cutii mai mici cu alimente.

Avand in vedere ca o combina frigorifica este un electrocasnic care functioneaza non-stop, ziua si noaptea este normal sa ne punem problema consumului energetic. Eficienta energetica este un factor foarte important pe care veti dori sa-l luati in considerare.

Cele mai multe combine frigorifile side by side sunt conforme cu standardele Energy Star, ceea ce inseamna ca indeplinesc anumite cerinte care le fac sa fie eficiente din punct de vedere energetic si prin urmare sunt mai putin costisitoare din punct de vedere functional.

Alte lucruri importante pentru cea mai buna frigorifica

Exista elemente mai putin importante care ar parea un lux pentru anumite persoane, dar care sunt de nelipsit pentru altele. Iata cateva lucruri pe care le puteti avea in veder cand cautati cea mai buna combina frigorifica side by side:

– Comoditatea. Dispenserul de apa si gheata reprezinta o caracteristica utila. Mai toate modelele de pe piata sunt prevazute cu dispenser pe usa, oferind gheata zdrobita, apa rece filtrata. La interior icemaker-ul poate fi montat deasupra zonei de rafturi, ceea ce inseamna ca se extinde in compartimentul congelatorului si ia din spatiul de stocare.

La alte modele ar putea fi proiectat pe usa, ceea ce inseamna mai mult spatiu in interiorul congelatorului. Tot la capitolul comoditate putem vorbi despre semnal sonor atunci cand usa ramane deschisa in mod accidental, posibilitatea de racire rapida, rafturi rezistente impotriva scurgerilor de lichide, usor de curatat.

– Garantie si suport. Toti producatorii ofera garantie pentru produsele distribuite pe piata, inclusiv pentru combinele frigorifice. Din fericire azi gasim in magazine combine frigorifice cu 5 ani garantie. Altele au doar 2 ani garantie.

Este bine sa acordati atentie termenului de garantie mai ales ca frigiderele side by side sunt destul de scumpe si in afara costurilor suplimentare de reparatie cu siguranta nu doriti sa pierdeti timpul schimband des combina.

Acestea fiind spuse, speram sa gasiti cea mai buna combina frigorifica Side-by-Side conform preferintelor si nevoilor dumneavoastra.

Daca iti place arata si altora!


'Cea mai buna combina frigorifica Side-by-Side' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.