Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un autoturism BMW

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un autoturism BMW?

Share Button

In momentul in care vrei sa iti cumperi un autoturism, cu siguranta una dintre principalele tale optiuni, daca nu chiar prima optiune ar trebui sa fie un autoturism marca BMW.

Acest lucru este oarecum evident, daca stam sa tinem cont de aspectul pe care il au aceste masini nemtesti, plus de confortul pe care il ai intr-o masina de la aceasta marca. Mai mult decat atat, in momentul in care conduci un autoturism BMW, simt o adevarata placere, simti ca ai masina la care ai visat mereu.

Ei bine, in conditiile in care urmeaza sa iti cumperi un autoturism BMW nou, cu siguranta nu prea ai ce sa te informezi despre masina, pentru ca stii toate dotarile pe care ti le doresti, iar masina va fi exact asa cum ti-ai dorit.

In schimb, in cazul in care iti cumperi un autoturism BMW second hand, atunci trebuie sa fii atent la o multime de detalii pentru a nu te pacali.

In primul rand, trebuie sa verifici aspectul exterior al masinii, pentru a nu exista zgarieturi pe caroserie, sau urme de rugina, pentru ca astfel masina ta fie va avea nevoie de un polish auto, fie de un chit auto, fie de o componenta noua, care va fi si vopsita.

Tot atunci cand iti cumperi un autoturism second hand, va trebui sa te interesezi daca acesta are numarul kilometrilor reali, insa cu siguranta vanzatorul iti va spune ca da, asa ca poti sa ii soliciti sa mergeti cu masina la o reprezentanta service Bmw, pentru a verifica acest lucru.

In momentul in care ajungi cu masina la service-ul auto al reprezentantei BMW, contra cost evident, vei putea sa ceri ca masina sa fie verificata, astfel incat sa ti se spuna daca aceasta intampina probleme la sistemul de franare sau la sistemul de directive, sau daca intampina vreo alta problema din punct de vedere mecanic.

Mai mult decat atat, tot la service-ul de la reprezentanta BMW, vei putea solicita ca masina sa fie supusa unei diagnoze auto, iar astfel vei afla daca seonzorii sunt in stare buna de functionare, sau daca apar diferite erori in bord.

Plus de asta, va trebui sa testezi chiar si tu masina inainte de a o cumpara, pentru a vedea cum se comporta aceasta la drum, sau mai bine spus pentru a simti modul in care se comporta masina la drum.

Ei bine, este foarte important sa testezi masina la un astfel de service auto BMW, pentru ca in acest fel vei afla daca masina este in stare perfecta de functionare, sau daca mai trebuie sa investesti anumiti bani.

Tot la acelasi service, te vei putea prezenta si mai apoi, in conditiile in care iti vei cumpara masina, pentru ca atunci cand iti cumperi o masina second hand, trebuie sa ii faci schimbul de ulei, trebuie inlocuite filtrele, iar locul ideal pentru acest lucru cu siguranta este un service BMW.

Asadar, atunci cand vrei sa iti cumperi un autoturism BMW, cu siguranta trebuie sa il duci la service pentru a fi verificat, pentru a te asigura ca ai facut alegerea corecta.

Daca iti place arata si altora!


'Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un autoturism BMW?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.