Amenajarea peisagistica pentru casa ta de vacanta

Amenajarea peisagistica pentru casa ta de vacanta

0 Shares
0
0
0

Amenajarea peisagistica a celei de-a doua case nu trebuie abordata cu usurinta! Aceasta este o oportunitate de a va realiza cele mai salbatice vise si de a va personaliza mediul in functie de stilul vostru de viata. Posibilitatile sunt multiple… si este usor sa te pierzi! Pentru a va ghida in alegerile de amenajare a peisagistici pentru ce-a de-a doua casa, va oferim un ghid pentru cateva elemente importante, de tinut minte.

Luati in considerare momentele de vizita

In functie de anotimpul / anotimpurile in care vizitati a doua casa, amenajarea curtii trebuie sa se adapteze nevoilor dvs. Sa vedem diferitele optiuni disponibile:

Escapade de vara

Daca va bucurati de a doua casa in principal vara, cuvantul de ordine va fi “proaspat”! Zonele umbrite vor fi foarte importante pentru un confort optim. Ganditi-va la verdeata sau la o magazie de gradina! Piscina este, de asemenea, o necesitate. Adaugati putina viata decorului cu flori sau chiar cu o gradina langa apa. Ca sa nu mai vorbim de integrarea bucatariei destul de in aer liber, care va face dintr-o zi frumoasa si insorita, un succes garantat!

Cabana de iarna

Pentru pasionatii de sporturi de iarna care isi viziteaza a doua casa in timpul sejururilor inzapezite, vom cauta ceva confortabil. Ce ar putea fi mai bun decat un spa bun pentru un apres-ski de succes? De asemenea, alegeti un tip de vegetatie care va rezista la iernile dure, cum ar fi conifere, de exemplu. Ziua se va incheia minunat in fata unui foc bun, inconjurat de pietre naturale si brazi mari!

Oaza 4 sezoane

Norocosii care pot beneficia de o retragere all-season vor fi rasfatati pentru alegere atunci cand vine vorba de amenajarea peisagistica! Focul de tabara si piscina vor fi o adevarata necesitate aici. Si de ce sa nu adaugati o terasa somptuoasa cu un scaun gradina, sau poate chiar mai multe? Un amestec perfect de plante anuale, foioase si conifere va face curtea la fel de fermecatoare in timpul verii, la fel ca in timpul iernii!

Amenajarea peisagistica a casei dvs. prestigioase, fie ca este resedinta principala sau nu, ar trebui sa se armonizeze cu natura care o inconjoara. Apelati la experti pentru a profita cu adevarat de fiecare element natural din jurul celei de-a doua case.

Doriti sa va retrageti la marginea apei? Adaugati un doc si o zona de relaxare in apropierea piscinei. Acesta va fi locul preferat pentru a citi o carte buna sau pentru a bea o cafea. Cabana din munti? Planificati o priveliste minunata a reliefului. Tabara de lux in padure? Pastrati copacii maturi care va vor face pamantul un adevarat paradis fermecat. Exista intotdeauna o solutie pentru a maximiza activele din jur, intrebati-va ce va va face cel mai fericit!

Amenajarea peisagistica a celei de-a doua case nu trebuie sa fie complicata! Pentru a va determina ambitiile, luati in considerare atunci cand intentionati sa vizitati a doua casa, adaptati vegetatia si facilitatile pentru a se potrivi activitatilor dumneavoastra si pentru a profita la maximum de locatia casei.

0 Shares
You May Also Like